Издвајамо Свет

МАРИН ЛЕ ПЕН ОДУШЕВИЛА СРБЕ: Косово је света српска и хришћанска земља, поништићу независност ако победим!

Шефица Националног фронта Марин ле Пен, кандидаткиња на предстојећим изборима за председника Француске који ће бити одржани 23. априла, најавила је да ће у случају победе поништити признање независног Косова!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ле Пенова је на предизборном скупу у Паризу истакла да је према Србима „начињена огромна неправда деведесетих година прошлог века“.

Према њеним речима, Европа и САД су дужни да ту неправду што пре исправе!

Косово је света српска и хришћанска земља која је последња брана стварању нове Исламске државе у Европи. Вашингтон и Брисел, који су кумовали стварању лажне државе Косово, сада морају томе стати на пут, они морају да исправе ту велику неправду – поручила је Ле Пенова.

Коментаришући ове наводе, бивши шеф дипломатије Живадин Јовановић сматра да се унутар многих западних земаља, пре свега у САД, води дискусија о сврсисходности интервенционистичке политике.

Преиспитују се многе политичке одлуке и појављују се политичари који отворено и гласно нападају политику која је вођена протеклих деценија и њене резултате. Зато не треба искључити могућност да би у неком тренутку заиста могло да дође до тога да неке велике државе повуку признање независности Косова – закључује Јовановић.

 

Извор: Информер