Здравље Издвајамо

РЕЗУЛТАТИ ЋЕ ВАС ОДУШЕВИТИ: Измешајте мало соли и маслиново уље и нећете осетити бол наредних 5 година (ВИДЕО)

Права, сурова истина је да већина људи аутоматски купује и користи лекове кад год искусе неки здравствени проблем. То није добро јер лекови увек имају своје нуспојаве.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Требало би да уместо њих користите природне алтернативе. Најбоља ствар у вези њих је то што пружају исти (а понекад чак и бољи) ефекат од лекова а немају никакве нуспојаве.

На пример: уколико патите од остеохондрозе у врату, која представља врло непријатан и болан проблем, можете је третирати овим домаћим рецептом уместо да посегнете за лековима. Овај домаћи лек је врло једноставан и лак за прављење, само је потребно да пратите јасна упутства.

Потребни састојци:

  • 10 кашика квалитетне соли
  • 20 кашика нерафинисаног маслиновог или сунцокретовог уља

Упутство:

Само помешајте наведене састојке у стакленој посуди. Посуду добро затворите и оставите на два дана. Након та два дана ваш лек ће бити спреман за употребу.

Како користити:

Нанесите ову смесу на погођене делове ујутру – одмах након што се пробудите. Потребно је само да утрљате овај лек у кожу. Напомена: можете започети са 2-3 минута трљања и постепено повећавати време.

Експерти кажу да је 20 минута и више него довољно за фазу масаже. На крају смесу обришите влажним пешкиром. Будите пажљиви, уколико приметите да вам је кожа изиритирана, само нанесите мало беби-пудера што ће уклонити осећај нелагодности у том пределу.

Резултати ће вас одушевити. Након само 10 дана овај лек ће стимулисати вашу циркулацију и обнављање мишића код ткива хрскавице и костију. Приметићете сјајне промене након само 8 до 10 дана. Након овог једноставног третмана ваше главобоље ће нестати јер овај лек поспешује проток крви а истовремено побољшава и вид.

Штавише, ваше тело ће бити ослобођено токсина и метаболизам ће вам се убрзати до максимума. Потребно је напоменути да постоји могућност да ћете осећати благу вртоглавицу након масаже али то није ништа у односу на њене предности.

Најбољи део код овог домаћег рецепта је што не постоје нуспојаве. То значи да уколико патите од главобоља или неког од споменутих здравствених проблема, дефинитивно бисте требали испробати овај рецепт. Као што је речено, резултати ће вас заиста пријатно изненадити.

Погледајте видео:

 

Извор: Wебтрибуне.рс/Србија јавља