Издвајамо Свет

СТРАХ И ПАНИКА У АМЕРИЦИ: РУСИЈА има тајно оружје, које може да разори САД! (ВИДЕО)

Тајно руско оружје би радиоактивним плимским таласима могло за пар минута избрисати Њујорк, Бостон и Вашингтон ДЦ

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према речима руског извора на високом нивоу са везама са војском, Русија не само да поседује разарајуће тајно оружје против САД-а, него су га они већ поставили на источној обали.

Постојање овог тајног оружја – које би могло ослободити огромне радиоактивне плимске таласе који би могли разорити градове дуж источне обале – објавио је ББЦ у чланку:

“Кремљ каже да тајни планови за руски нуклеарни торпедо дугог домета – под називом “Статус-6“ – нису требали да се појаве на руским ТВ вестима. Цурење информација се десило током извештавања државног Првог канала о састајању председника Владимира Путина и војних старешина у граду Сочију.

Виђен је један генерал који проучава дијаграм “разарајућег“ торпедо система. Лансиран са подморнице, могао би створити “широка подручја радиоактивне контаминације,“ наводи се у документу.

“Океански вишенаменски систем Статус-6“ је дизајниран да “уништи значајне економске инсталације непријатеља у приобалним подручјима и да проузрокује загарантовану разарајућу штету на територији земље стварањем широких подручја радиоактивне контаминације, чинећи их неупотребљивим за војне, економске или друге активности дуго времена,“ наводи се у документу.“

Нуклеарне кртице: Подводни дронови са бојевим главама који могу бити временски програмирани да ослободе огромне радиоактивне плимске таласе уништења

Оружје је познато као “нуклеарна кртица,“ а то је подводни дрон који носи нуклеарну бојеву главу, а затим се закопава у морско дно испод обале циљане земље. Када се закопа у морско дно, ово нуклеарно оружје се може даљински активирати да изазове огромне плимске таласе који би избрисали приморске градове у пар минута.

Оно што је унело панику у Пентагон је информација да су Руси већ инсталирали ове нуклеарне бомбе у обале Америке. Да је ово вероватно тачно сведочи и Путинова изјава о новој руској ратној доктрини да Русија никад више неће водити рат на својој територији.

Дакле Руси су по први пут у историји потенцијални рат и то нуклеарни донели на праг Америке.

Можемо проценити да би серија овог оружја могла бити активирана временским редоследом који би умножио амплитуду таласа, што би довело до много већег и разорнијег плимског таласа, него што би могло учинити било које појединачно оружје.

https://youtu.be/JnZbtZzIxKM

Поред физичког уништења које би могло настати од таквог оружја, овај плимски талас би садржао радиоактивну морску воду, чинећи га “прљавом бомбом.“ Аспект “прљаве бомбе“ таквог оружја би нанео смртоносну концентрацију радиоактивних изотопа широм захваћених градова, остављајући за собом токсично наслеђе радиоактивних елемената као што су јод-131, цезијум-137 и разни изотопи уранијума и плутонијума, од којих оба имају далеко дуже полуживоте од јода (отприлике, 7 дана) и цезијума (отприлике, 29 година).

Вашингтон ДЦ, Њујорк, Филаделфија и Бостон су изузетно рањиви на овај систем наоружања, јер се налазе врло близу америчке обале и на дохват су радиоактивних плимских таласа.

Русија је такође развила многе друге високо иновативне системе наоружања који су годинама испред америчке војске, прености Дејв Хоџис у Тхе Цоммон Сенсе Схоw. То укључује “плазма борбени авион“ који испаљује плазма оружје, Красуха-4 – мобилни електронски систем ратовања, и С-400 Триумпх, високо напредни противавионски систем који може пратити 300 ваздушних мета и испалити земља-ваздух ракете до готово незамисливих висина, укључујући 65 км надморске висине (што је у суштини ниска Земљина орбита).

Америчка војска је, у међуврмену, под Обамом била присиљена да се фокусира на трансродна права и уврнутне, левичарске социјалне експерименте укорењене у програме феминизама и ЛГБТ-а, уместо на борбену спремност. Америчка војска је, другим речима, постала либерални “сигурни простор“ док је руска војска постала опасна борбена машина… што је, наравно, цела поента војне силе.

Ако се то одмах не промени под председником Трампом, америчка способност да се бори и победи у сукобу са Русијом (или Кином)се озбиљно доводи у питање. То није осуђивање мушкараца и жена у самој војсци, који су презирали Обамину патетичну политику.

Дух војске је потпуно нетакнут, и они су пресрећни што Хилари Клинтон није њихов врховни командант. Али им је потребна стална подршка и улагање у системе оружја који би могли да се такмиче са иновацијама Русије.

 

Извор: Wебтрибуне.рс