Издвајамо Србија

ШОК-ПРЕОКРЕТ У ПРИЧИ О ИЗБОДЕНИМ НАВИЈАЧИМА СПАРТАКА: Рус каже да су их напали Албанци на Зелењаку!

Рус демантује тврдње да су напад извршили Гробари

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тројица навијача Спартака из Москве избодена су ножевима у центру Београда после утакмице са Црвеном звездом, а један од њих је у тешком стању. Иако је прва информација била да су их изболи навијачи Партизана, један Рус огласио се поруком у којој пориче ове наводе и позива Србе и Русе да остану браћа.

Како је на Инстаграм профилу написао Вадим из Москве, напад на руске навијаче догодио се на Зеленом венцу, а извршили су га “албански бандити“.

– Јуче, после фудбалског фестивала у прелепом Београду између пријатељских и братских тимова, Фудбалског клуба Црвена звезда и Фудбалског клуба Спартак из Москве, нападнута су три руска навијача. Један је тешко рањен, а двојица су задобила убодне ране. Овај напад је дело албанских бандита. Срби и Руси браћа заувек! Косово је Србија – написао је Вадим.

Нападнути Москвољани су годишта од 1988. до 1991, а један од њих је у тешком стању. Како је речено у Ургентном центру, мушкарци су били под дејством алкохола. Једном је помоћ указана на лицу места, док је другој двојици пружена у Ургентном центру.
Полиција је саопштила да су ухапшена двојица нападача. У МУП-у нису могли да потврде да је реч о руским држављанима, а портпарол Хитне помоћи Нада Мацура потврдила је да је синоћ дошло до сукоба у центру Београда у коме су две особе повређене.

Зелени венац је познат по сукобима који се тамо одигравају. Пре осам година, у овом транзитном делу Београда претучен је и француски навијач Брис Татон, који је преминуо.

Последњих годину дана кроз Зелени венац свакодневно пролази много миграната, па се претпоставља да је дошло до хошкања са руским навијачима.

Испод се налазе неке од фотки који најбоље илуструју атмосферу са пријатељског сусрета два црвено-бела тима.

Извор:Телеграф.рс