ИНФО

ЈАНКОВИЋ ПРИЗНАО НА ТВИТЕРУ: Губим изборе!

БЕОГРАД – Председнички кандидат Саша Јанковић, коментаришући објаву листа Данас у вези истраживања домаћих агенција на тему популарности председничких кандидата, показао је да је свестан да ће изгубити на овим изборима, као и да ни сам не верује у своју победу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, лист Данас је објавио истраживања водећих српских агенција о популарности кандидата, а затим из података извео и просек за сваког од кандидата.

У случају Јанковића, направљена је грешка и уместо 11.83%, односно, заокружено 11.9%, лист Данас изводи погрешну средњу вредност и просек од 9.5%.

Јанковић на Твитеру коментарише ову грешку, грчевито се држећи за тих 10ак посто, што најбоље показује да је свестан да нема шансе против Александра Вучића којем све агенције дају преко 50% са просеком од 53.3%.

Све већи број аналитичара и истраживачких агенција указује да Вучић вероватно односи победу на овим изборима већ у првом кругу. По свему судећи, највећа опасност за Вучића јесте да његови гласачи буду хипнотисани овим истраживањима о апсолутној доминацији и победи, те не изађу на изборе у довољно великом броју сматрајући да има „велики број оних који ће гласати за Вучића“.

Ево шта је Јанковић објавио:

Извор: Комерсант.рс