Издвајамо Србија

АЛБАНСКИ МЕДИЈИ – ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ ЋЕ БИТИ ШИПТАР: Вучићев отац је Албанац а стриц усташа!

Медији на албанском језику у јужној српској покрајини, на Косову и Метохији, али и у Македонији, пишу да је бивши премијер Александар Вучић, по свему судећи, син новинара Фахри Муслиуа, из Призрена, који још од студентских дана живи и ради у Београду, и који је радио са мајком Александра Вучића у редакцији сада покојног ТАЊУГ-а * Господин Муслиу признао је да познаје Вучићеву мајку и да су били колеге, али не признаје да је био у емотивној вези с њом и да је биолошки отац актуелног премијера Србије

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ту вест су прво објавили хрватски медији. Портал „Дневно.хр“ у тексту под насловом „Вучићев отац Албанац“, а стриц усташа, тврди, позивајући се на своје изворе, да је Фахри Муслиу биолошки отац Александра Вучића. Објављује и фотографије Вучића и Фахри Муслиуа, а цитира и једног члана СРС који тврди да је Вучић стриц за време другог светског рата био – усташа!

Косовски новинар Фахри Муслиу радио је својевремено у ТАЊУГ-у са мајком Александра Вучића, који невероватно личи на овог Албанца. Господин Муслиу признао је да познаје Вучићеву мајку и да су били колеге, али не признаје да је био у емотивној вези с њом и да је биолошки отац актуелног премијера Србије.

Албански медији такође пишу о Вучићевом оцу Муслиу, који тврди да не познаје Александра, али признаје да је као млад новинар радио у Тањугу заједно са његовом мајком Ангелином. Ех, та дежурства. И дуге ноћи…

Медији у Македонији објављују фотографије Александра и Фахри Муслиуа, напомињући да Александар и Фахри невероватно личе један на другог!

Бивши премијер није се оглашавао поводом ових спекулација, из, претпостављамо, разумљивих разлога.

Извор: Глас Србије Инфо