Издвајамо Регион

И ВЕДРАНА ИМА ПОРУКУ ЗА МЛАДЕНЦЕ КОЈИ СУ ДОБИЛИ ПРАЗНУ КОВЕРТУ: Њене речи ће заболети

Иако се традиција свадби, у мало измењеном облику, одржала у Србији па и читавом свету, Ведрана Рудан сматра да су оне скупо губљење времена

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ретке су девојке које не прижељкују да се обуку у бело и стану пред олтар, међутим, тај најлепши дан у животу – свадбу, могу да им покваре (уколико се младожења не појави), ко други него гости, и то са празном ковертом, о чему је Телеграф.рс већ писао.

ако се традиција свадби, у мало измењеном облику, одржала у Србији па и читавом свету има оних који сматрају и да је она губљење времена.

Књижевница Ведрана Рудан, на пример, сматра да су свадбе постале индустрија, и да представљају скупо губљење времена после којих следи развод.

– Као и све друго, и свадбе су постале индустрија. Имате чак и филмове о свадбама – “одбегла невеста”, па “стигла невеста”, па “младожења отишао”. То је све индустрија. Свадбе су скупо губљење времена – каже Ведрана за Телеграф.рс.

Са друге стране, она је мишљења и да тек након удаје жене добијају статус.

– Женидбе су океј за жену, јер добија некакав статус, нажалост, али то је тако. Ја сам против тога, али жена је прихватљива тек када има мушко поред себе. Међутим, потпуно је свеједно да ли ће вам неко поклонити коверту или ће вам поклонити шпорет. По правилу ћете се за годину или две развести – сматра омиљена Хрватица у Србији.

Извор:Телеграф.рс/Љ.Р.