Регион

ЛИДЕР СРБА У МАКЕДОНИЈИ: НАТО хоће крв, Заев шиптарски плаћеник

Зоран Заев је шиптарски плаћеник, НАТО моћници га доводе на власт како би Македонију гурнули у грађански рат и отворени сукоб са Србијом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Злочиначки НАТО пакт и рестлови администрације бившег председника САД Барака Обаме на силу гурају лидера СДСМ Зорана Заева да са екстремним Албанцима преузме власт у Македонији јер желе да у овој држави изазову крвопролиће и грађански рат, али и отворени сукоб са Србима и Србијом!

Ово у интервјуу за Информер каже Иван Стоилковић, председник Демократске партије Срба у Македонији.

Он тврди да Зорана Заева плаћају западни лобији, НВО под контролом Сороша и Рокфелера, али и шиптарски моћници којима је крајњи циљ стварање „велике Албаније“!

– Међународна заједница, првенствено део Обамине администрације и НАТО пакт, покушава на све начине да угура екстремне Албанце у власт. Они заправо желе грађански рат и крвопролиће, хоће конфликте на читавом Балкану, а да Македонију гурну у отворени сукоб са Србијом.

Молим вас, ако није тако, зашто се онда НАТО пакт безочно меша у изборе у Македонији и демократски изабраном председнику Ђорђу Иванову наређује ко треба да формира владу?! То је незабележено у свету, никада се и нигде није десило да НАТО негде отворено командује ко ће да влада неком државом која чак није ни чланица тог пакта.

Износите тешке тврдње и оптужбе. Имате ли неки конкретан доказ?

– Видите, када правите политичку ситуацију у којој ће сви сем Албанаца бити незадовољни, онда је све јасно као дан. НАТО и западни моћници отворено траже проалбанску власт, и ако се она реализује, имаћемо усташко-хрватски модел у Македонији. Њима је један од важнијих циљева рушење стабилне Србије, што грађанима Македоније сигурно није ни циљ ни интерес. Македонци, обични људи, воле братски српски народ. Ово што се сада дешава јесте интерес некога са стране и први корак ка распарчавању Македоније.

Догађаји у Македонији нису усамљени. На Србе се обрушавају са свих страна…

– Наравно! Па овде се ради о једној кооординисаној сатанизацији Срба и Србије. У македонском Собрању хоће да усвоје резолуцију о Србима као геноцидном народу, а у исто време у Хрватској, Косову и БиХ поново се активирају тужбе за геноцид. Ништа од тога није случајно. Системски се отвара фронт по фронт и све иде ка једном циљу, а то је да се понизе Србија и српски народ. Никако да се стане са том малоумном политиком, а ми Срби хоћемо мир и економски раст, а не сукобе.

Зоран Заев је демантовао да је услов за прављење владе био да се Србија оптужи за геноцид…

– То је лаж! Албанци су то тражили од Заева, то је њихов стари захтев на који нико од македонских политичара пре њега није хтео да пристане. Нека Заев објасни како су му Албанци дали потписе за владу ако то није прихватио?!

Шта сад ми треба да верујемо у његове будалаштине, а да не верујемо својим очима и ушима! Кад су га притисли Македонци, кад се дигла гужва у медијима, он је почео да виче и кука како то није прихватио, а јесте! Из авиона се види да то што он ради није македонски интерес, да он нечију другу агенду спроводи…

Шта стоји иза тих интереса, идеологија или новац?

– Лепо наш народ каже: пара врти где бургија неће. Ради се о криминалној организацији која ради за новац. Не функционише Заев на идеолошким основама него по оном принципу „кеш, колица и лаганица“… А зна се одакле њему новац долази. Спекулисало се у Македонији да је, преко разних НВО, Сороша и осталих који помажу Албанцима, око 600 милиона долара потрошено за такозвану обојену револуцију. А зна се да у Албанији баратају озбиљним милионима. Па ви видите…

Како Срби треба да се поставе према НАТО?

– НАТО на Балкану има непријатељску политику према Србима и ми морамо да се дистанцирамо од пакта! Нама се испод приче о регионалној сарадњи подмеће да смо криви за све и свја. Они хоће да ми платимо све цехове на свету… Нити Срби треба да подносе све жртве нити треба да прихвате такву непријатељску политику. Срамна резолуција којом се Србија оптужује за геноцид није само антисрпска већ и антимакедонска, она иде у прилог само Албанцима. Сигуран сам да грађани Македоније на то никада неће пристати.

 

Извор: Informer.rs