Здравље Издвајамо

НЕВЕРОВАТНО ОТКРИЋЕ: Ово убија 93% ћелија рака дебелог црева за само 2 дана!

Тумор дебелог црева спада међу најчешће типове малигности и код мушкараца и код жена. Упркос многим конвенционалним третманима који могу спречити ову болест, стручњаци и даље верују да нема довољно истраживања које би подржале њихову сигурност.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пошто наука и даље командује фармацеутским бизнисом и највећи број терапеутских истраживања је и даље субвенционисана од стране фармацеутских организација, она остају и даље суштински усресређена на стварање новчане добити, а не осигурању здравља човека.

Један фантастичан случај потиче са Универзитета у Аделејду, из Аустралије, где су научници пронашли да лаурински корозив (који чини половину састава кокосовог уља) може уништити више од 93% ћелија рака дебелог црева код људи, око 48 сати након третмана.

Моћни кокос

Способност кокосовог уља да се бори са развојем канцера је недавно откривена али је његова продуктивност приликом третирања разних обољења већ дуго позната.

Као лек за све, кокосово уље је право оружје за борбу против разних инфекција, микроорганизама и паразита, а такође се користи и за прерађивање, лечење јетре и санирање кожних проблема и рана.

Кокосово уље се такође однедавно користи и за третирање пацијената који пате од срчаних болести, Алцхајмерове болести и дијабетеса.

Његова енергија потиче од лауринског корозива који оштећује лоше ћелије стварајући оксидативну анксиозност и постепено смањујући целокупне нивое глутатиона који су потребни ћелијама у развоју да би се осигурале од оксидативне анксиозности или прекомерног присуства радикала кисеоника.

Пробе су извршене ин витро у петријевој посуди и на пацовима са истим резултатима у оба теста.

Сјајни ефекти

Клинички извештаји из Америчког удружења за исхрану су демонстрирали да маст у кокосовом уљу „може бити вредна код лечења попут дијабетеса, остеопорозе, виралних болести (мононуклеозе, хепатитиса Ц, херпеса,…), болести бешике, Кронове болести, као и малигности.“

Такође је било демонстрирано да кокосово уље може ублажити симптоме хемотерапије. Због оваквих резултата је изузетно жалосно што фармацеутске компаније не желе да подрже додатна истраживања о сјајном утицају овог уља.

 

Извор: Wебтрибуне.рс