ПРОРОЧАНСТВО РУСКОГ НОСТРАДАМУСА: Ево како је старац Авељ предвидео долазак Путина и будућност Русије(ВИДЕО)

Монах Авељ (световно име Василиј Васиљев), који је живео крајем 18. века, с невероватном тачношћу је предвидео напад Наполеонове војске, Други светски рат, промену власти у Русији, оставку Бориса Јељцина и долазак Владимира Путина на место председника Русија.

Русија ће постати бастион православља и чека је светла будућност – и у политичком и у духовном смилу, видео је старац Авељ још у 18. веку.

Према његовим речима, Русија данас дугује процват „Божјем изабранику који ће доћи на власт“. Старац Авељ је говорио и о будућности Донбаса. Видео је да ће и у тој области завладати мир и то 2017. године.

Тај чувени видовити монах живео је у Соловјецком манастиру у доба краљице Екатарине ИИ, чију смрт је такође видео, и оставио је низ пророчанстава о догађајима у XИX и XX веку, која су се редом остварила. Између осталог, предвидео је и злу судбину царске породице Романов. Ево неких његових пророчанстава.

О Павлу И од Русије

Павле И је наследио Екатарину ИИ и руска историја третира га као аутсајдера. Чим је дошао на власт, пожелео је да види старца Авеља.

„Кратко ће бити царевање твоје, ја, грешни, већ ти видим крај. На дан Софронија Јерусалимског страшну смрт спремају ти неверне слуге, које ти чуваш на својим царским грудима, удавиће те… Сахраниће те на Велики Петак“, казао је монах. Тако је и било 23. марта 1801.

Александар И

Због пророчанства о смрти Павла И монах Авељ је био затворен у Петрограду, а после смрти тог цара ослободио га је нов цар, Александар И. Он је послао монаха у Соловјецки манасттир, а Авељ тамо пише пророчанству о Наполеоновом нападу на Москву 1812. и спаљивању престонице.

Читај даље — 1 2

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: