РУСИ РАЗОТКРИЛИ БИЛА И ХИЛАРИ: Клинтонови нам спремају ново зло – ИЗАЗИВАЈУ РАТ НА БАЛКАНУ!

Бил и Хилари уз помоћ Џорџа Сороша планирају да прекроје границе на Балкану, знајући да ће то изазвати оружане сукобе. Крајњи циљ им је слабљење Европе и рушење Доналда Трампа, који им се испречио на путу

Амерички брачни пар Бил и Хилари Клинтон жели нови рат на Балкану, пише руски „Спутњик“. Тај портал оцењује да Клинтонови уз помоћ милијардера Џорџа Сороша намеравају опет да прекроје границе на Балканском полуострву, знајући да ће то изазвати крваве оружане сукобе.

Крајњи циљ им је дестабилизација целе Европе и рушење новог америчког председника Доналда Трампа, који је стао на пут њиховим интересима.

База на Косову

Како „Спутњик“ у својој анализи подсећа, Клинтонови уз помоћ Сороша више од 20 година суверено одлучују о свему што се дешава на овим просторима, кријући се иза „Клинтон фондације“.

Косово је, де факто, приватна држава Клинтонових. Они не само да тамо имају инвестиран новац преко разних посредника, већ преко Албаније имају и излаз на море. То за њихове послове, даље од овог региона, има огроман значај, посебно за транспорт оружја намењен „борцима за демократију“, какви су били они у ОВК, или за „хуманитарне акције“ – пише „Спутњик“.

Истовремено, према наводима тог портала, Македонија је у рукама Џорџа Сороша, који је у спрези с Клинтоновима.

Посебно су ангажовани око територије коју насељавају Албанци, а кроз коју би требало да прође руски гасовод Турски ток. Отуда и не чуди што им је потребна влада која ће само парафирати већ састављена документа о концесијама и друго – оцењује руски сајт.

Међутим, победом на председничким изборима у САД, Трамп се испречио на путу Клинтонових. Зато Хилари, чији је супруг Бил заједно са Медлин Олбрајт искројио садашње границе на Балкану, има план о преуређењу. Тај план су саставиле приватне шпијунске агенције „Стратфор“ и „Ренд корпорација“.

Србији би дали да се уједини са Републиком Српском, али под условом да призна Косово, које би се припојило Албанији. Север Косова би имао статус дистрикта, као сада Брчко, који би добио широку аутономију и право на специјалне везе са Србијом – наглашава „Спутњик“.

Нови план Клинтонових за Балкан

Србија
– Србији би дали да се уједини с Републиком Српском, али под условом да призна Косово, које би се припојило Албанији
– Север Косова би имао статус дистрикта као сада Брчко, који би добио широку аутономију и право на специјалне везе са Србијом
Босна и Херцеговина
– БиХ по моделу Алије Изетбеговића. Припојио би јој се Саџак, који би имао специјалан статус. Хрватски део Босне би се повезао на исти начин са Хрватском, до тренутка сједињења.
– постоји и опција да Бошњаци и Хрвати заједно направе државу, али то није нешто чему је склон Загреб
Македонија
– због неслагања Македонаца и Албанаца Клинтонова види решење у томе да се Македонија по убрзаној процедури убаци пре свега у НАТО, па и ЕУ

Кад је реч о „америчком чеду“ Босни и Херцеговини, она би била прекројена по моделу Алије Изетбеговића.

Читај даље — 1 2

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: