Издвајамо Србија

СКАНДАЛ-ТАДИЋ ОПЛЕО ПО ЛИДЕРУ РАДИКАЛА: Шешељ је окорели шовиниста који се шлихта Вучићу!

Лидер радикала Војислав Шешељ осуо је паљбу по шефу СДС да је „криминалац и рекеташ“, на шта му је некадашњи председник Србије поручио да је окорели шовиниста и да њиме треба да се бави тужилаштво…

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након што га је лидер СРС Војислав Шешељ оптужио да је „криминалац и рекеташ“, те да га премијер Александар Вучић има у фиоци, председник СДС Борис Тадић узвратио му је жестоко! Бивши шеф државе оптужио је Шешеља да је близак пријатељ убица из „земунског клана“, али и обична политичка глуперда и окорели шовиниста!

Наиме, Шешељ је у јучерашњем интервјуу за Курир први оптужио Тадића да је „криминалац и рекеташ“, као и да „за њега Вучић све има у фиоци“. Бивши шеф државе му није остао дужан, већ му је сасуо да крши закон и служи се лажима и обманама.

Ко је у чијој фиоци?

– Оваквим покушајем криминализације свог политичког противника, Шешељ је у ствари криминализовао сам себе јер, када би то било истина, онда би ова изјава била признање самог Шешеља да крши закон. Ако има сазнање о кршењу закона и то не пријављује надлежним органима, већ „држи у фиоци“, онда и он крши закон. У тим „фиокама“, наравно, нема ништа сем лажи и обмана, али је и изношењем неистине на овакав начин Шешељ признао своју спремност да крши закон и да се служи „фиокама“ и да још то сматра до те мере легалним и легитимним начином политичке борбе да се не либи ни да се том својом особином овако јавно хвали у медијима – каже Тадић.

Тадић даље узвраћа још већим оптужбама.

– Шешељ стално и неукусно истиче своју интелигенцију, а и овом изјавом је показао да је обична политичка глуперда, а не само окорели шовиниста и близак пријатељ убица из „земунског клана“. И овакву изјаву би требало да коментарише тужилац, а не ја – закључио је он.

Сем Тадића, Шешељ је у поменутом интервјуу критиковао и министарку саобраћаја и чланицу Председништва СНС Зорану Михајловић, и то да је „страни шпијун“, на шта га је она послала у пензију и да игра шах на Калемегдану.

Шлихта се Вучићу

– Због страха од резултата избора Шешељ се отворено удвара заједничком кандидату наше коалиције Александру Вучићу не би ли можда тако добио који глас. Али неће успети, јер грађани јако добро знају да је Вучић гарант стабилности Србије и региона, док је Шешељ гарант нових ратова, погибија, сукоба, немаштине, горива у пластичним флашама. Зато ће и ови избори показати да је Шешељу време да се озбиљно посвети игрању шаха на Калемегдану и у осталим београдским парковима. Ту ће можда моћи да оствари и неку победу над колегама пензионерима, кад већ у политици није умео да победи – прогнозира Михајловићева.

Зачуђујуће, сложила се с њим о једном човеку:

– Иако невероватно звучи, постоји једна ствар с којом се слажем са Шешељем, а то је његов опис мог колеге Николе Селаковића, са којим је, како каже, једном разговарао. Селаковић јесте, како Шешељ каже, врло пристојан и образован човек, а додала бих да је Селаковић добар човек који својим радом и залагањем жели да помогне да Србија буде што боље место за живот свих наших грађана.

Стара муштерија
ШЕШЕЉ: ЗОРАНА, ГЛУПАЧО, ИДИ ХРАНИ СВИЊЕ!

Шешељ је на то што га је Михајловићева послала у пензију узвратио функционерки СНС тиме да, уместо политике, ипак треба да се држи кухиње.- Зорана је толика глупача да мисли да Вучић дели гласове. Зорана је шпијунчина давних структура чије време пролази, као што су Кирби и Скат, то би требало да схвати! Нек узме кутлачу у руке, па шта испадне. Ако не буде за људску исхрану, можда ће свиње хтети – поручује Шешељ.

Без коментара
ЈАНКОВИЋ И ЈЕРЕМИЋ ЋУТЕ

Лидер СРС је у интервјуу за Курир оценио да би Јеремић као председник био „као фикус“, као и да су он и Јанковић „лудаци који су пали с неба и кандидују се за председника“. Ни Јанковић ни Јеремић нису хтели то да коментаришу.

Извор:Курир.рс/Данијела Луковић