Избори Издвајамо Србија

СРАМОТНО ПОНАШАЊЕ САШЕ ЈАНКОВИЋА: Једини председнички кандидат који данас није поменуо НАТО агресију!

БЕОГРАД – Веровали или не, али једини председнички кандидат који данас није ни поменуо НАТО агресију, за разлику од других председничких кандидата који су одали, на овај или онај начин, почаст жртвама бесомучне агресије НАТО алијансе, јесте Саша Јанковић, иначе у јавности већ увелико перципиран као русофоб и НАТО промотер.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, иако је Јанковић свакодневно и више него активан на Твитеру, очекивало се од њега као некога ко има амбицију да буде председник Србије, да ће бар на Твитеру, на данашњи дан када се цела Србија сећа почетка стравичних злочина и неправде ове злочиначке и криминалне организације, одати почаст жртвама НАТО агресије.

Међутим, од НАТО промотера ни мук, ни једно слово, ниједна реч, а то најбоље показује какав би заправо Јанковић био „председник Србије“.

На његовом званичном сајту, у вестима и изјавама од данас, нема такође никаквих изјава о НАТО агресији. На данас одржаној конвенцији у Нишу, иако је очигледно од стране локалних организатора био приморан да отпочне исту минутом ћутања за страдале у НАТО агресији, у свом говору на тој истој конвенцији није ни поменуо ову војну алијансу нити злочине које је иста алијанса починила према Србима на простору целе бивше Југославије о чему сведочи извештај са ове конвенције на његовом званичном сајту.

Подсећамо, Јанковић у свом вокабулару користи стандардне изразе антируске пропаганде попут „руска губернија“, а отворено, како у свом званичном програму, тако и у јавним наступима, фаворизује НАТО алијансу.

 

Извор: Комерсант.рс