Издвајамо Свет

ВЕЛИКА ПРЕВАРА РОТШИЛДОВИХ: Трампов избор за председника је њихова обмана, како би свет…

“А један човек, Доналд Трамп, би требало да преокрене све ово?“

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Већ дуже време је јасно да је Америка на “апаратима“, још од шездесетих и краја рата у Вијетнаму. Убрзано погоршавање стања Америке крајем седамдесетих је оно што је довело до тога да се запитамо шта се догодило са обећањем “америчког сна“.

Оно што не можемо да разумемо је сво то увртање руку, цепање одеће и шкргутање зубима. Зар Америка није знала шта се дешава и пре него што је Трамп изабран? Очигледно не.

Обратите пажњу: Ротшилдови су консолидовали своје европске области богатства и моћи до краја 1700-их година. На прелазу тог века, они су практично поседовали, и свакако, контролисали Британију, једину суперсилу тада, глобалну силу где “сунце никад не залази“.

Ротшилдови су такође имали значајан утицај на исход Наполеонових ратова (1803-1815), који су служили да се угуши успон друге потенцијалне суперсиле- Француске. Финансијска моћ Ротшилдових је првобитно била смештена у Француској, али када је Наполеон почео да се опире њиховим економским плановима за његову земљу, Ротшилдови су преусмерили новац у Британију и распирили сукоб између Британије и њеног традиционалног непријатеља Француске. Резултат: нестанак Наполеонове моћи у бици код Ватерлоа (1815).

Од тог тренутка је порасла моћ Ротшилдових. Они су одиграли кључну улогу у подстицању и утицању на америчку Америчку револуцију (1765-1783), рат 1812. године између Америке и Британије, мексичко-амерички рат крајем 1840-те, и амерички “грађански рат“ од 1861-1865. године.

До тог времена су Ротшилдови почели да шире своју паразитску базу моћи до “Новог света“. Ови ратови су рефлектовали њхов ратући интерес у Америци и њихово постепено напуштање Британије као њиховог центра моћи. Са Јеврејима се све увек вртело око рата. Од дана када су Јевреји измислили своју Тору, све се увек вртело око крвавог рата.

До краја 19. века, Ротшилдови су почели да консолидују своју контролу над Америком. Отприлике у исто време је откривен мали део њиховог глобалног плана сензационалном објавом “Протокола сионских мудраца” (1903.), што је једноставно одбачено као “фалсификат“.

Дванаест година након почетка новог века, потпуна економска контрола Ротшилдових над Америком је коначно остварена са доношењем Закона о Федералним резервама (децембар 1913). У року од седам месеци од постојања тог закона, свет је био у рату, вукући Америку (са њеном масовном војском од два милиона војника) у крвопролиће. То је било у априлу 1917. године.

Закон Федералних резерви је био иста шема која се понавља са избором Трампа.

Јеврејски економски утицај је онда изазвао два најсмртоноснија рата у историји ратова, први 1914. године а други 1939. године. Од самог почетка века, ратови су беснели током века на местима као што су Филипини и Јужна Америка.

Одмах након средине глобалних ратова века, дошла је “сексуална револуција“ 1960-их. То је била слабо прерушена, јеврејска, марксистичка револуција која је служила да се уништи америчка култура, смањујући је на једну од неуких, глупих звери у терању који су сада преузели земљу, добровољно марширајући иза јеврејског једногласног позива за више ратног крвопролића широм света.

Зато не би требало да буде ни најмањег изненађења у сазнању да је свет у свом садашњем метежу са ратом на помолу, поново. Захваљујући јеврејским дестабилишућим ратовима и револуцијама, скоро цео Блиски исток је дестабилизован и уништен. Секундарни ефекат овог разарања су биле неограничене поплаве имиграната у Европи, чиме се дестабилизује и уништава већина Европе и њених различитих култура.

Вама, наравно, није дозвољено да кажете да Јевреји имају било какве везе са “кризом миграната“, осим наравно, ако сте изузетно глуп Јевреј који је пустио мачку из џака отворено брбљајући о јеврејској одговорности за ову велику катастрофу.

Захваљујући јеврејској економској контроли која је им је омогућила да изваде утробу америчке производње и индустрије, Америка сада у потпуности зависи од глобалне трговине. Америка више не може да опстане без константне инфузије спољне трговине која је у потпуности под контролом јеврејске економске политике.

А један човек, Доналд Трамп, би требало да преокрене све то?

Како неко може бити толико наиван да верује да би било која особа, или чак и мала група људи, икада могла да преокрене ову континуирану параду дуготрајних историјских трендова који су почели са акумулацијом великог дела светског богатства од стране Ротишлдових?

Ово би требало да буде посебно видљиво, с обзиром да Јевреји имају сво богатство да финансирају своје планова, док сви остали имају нешто мало више од љутитих речи.

Свима мора бити јасно да свет иде право, уско и тачно по шинама плаћеним новцем Ротшилдових. Оно што се види у свој овој фами око Доналда Трампа је управо оно што се и очекивало, то јест, још једна јеврејска представа с намером да окупира јавност док се други, далеко значајнији догађаји одвијају незапажено.

То је управо начин на који су Јевреји играли игру обмане још од времена Старог завета.

Јевреји су поносни на своју магичну проницљивост. Мађионичари заснивају своја дела на обмани. Хеј, погледајте шта ради ова рука! А ви и не примећујете шта ради друга рука!

Од почетка њиховог успона до глобалне, економске моћи, Ротшилдови и њихови јеврејски следбеници су вукли конце као глобална криминална мафија, што су одувек и били. Да ли ће свет препознати то и предузети мере да одстрани овог отровног, болесног паразита или ће трпети последице гледања важне утакмице на телевизији док је свет у пламену, то остаје да се види.

Ако је прошлост показатељ будућности, онда свет може ускоро очекивати нуклеарни рат. За сада Јевреји имају бољи резултат у стварању рата него фонд Ворена Бафета у стварању богатства.

Зашто компликовати ово питање када је заиста једноставно?

Амерички сан, захваљујући махинацијама Ротшилдових и њхових марионета, се сада претворио у потпуну ноћну мору.

 

Извор: Wебтрибуне.рс