Србија

ВУЧИЋ: Нисам као ови што седе у становима на Менхетну и канцеларијама у Београду – УВЕК САМ БИО УЗ СВОЈ НАРОД!

Српска напредна странка одржала је данас у хали Пинки у Сремској Митровици митинг у оквиру кампање лидера и председничког кандидата СНС Александра Вучића!
Премијер Србије лидер СНС Александар Вучић изашао је на бину, а у хали се заорило ‘Ацо, Србине!’.
– Прича о Митросу, то је прича свих наших српских прича. Када сам први пут видео Герлингера, рекли су, ма то Вучић лаже, када смо отворили Митрос, рекли су, ма тамо нема радника. Данас такви више не говоре ништа – рекао је Вучић надовезујући се на говор претходног говорника.
– Знам да народ живи тешко, не мењају се ствари преко ноћи, и знам да народ тешко живи, не треба то да ми говоре они који нису изашли из канцеларије из центра Београда или они из канцеларија у Менхетну – рекао је Вучић.
Вучић се потом осврнуо на пензије и обећао да ће и пензије и плате бити увећане.
– Не причам вам ја ово да бих вам се додворио, могао сам такву одлуку да донесем пред изборе, али нећу то да радим. Нећу, ако нисам сигуран да српска економија није на здравим ногама – рекао је Вучић.
Вучић је потом окупљене подсетио да је Косово прогласило независност када је Србија имала кохабитацију.
– Када су били Тадић и Коштуница, један је вукао на једну страну, један на другу. И тада смо, нажалост, били слаби. То никада не сме да нам се понови, научили смо лекцију – подвукао је Вучић.
Вучић се потом осврнуо на опозиционе кандидате.
– Њихов план и програм своди се само на ‘Мрзимо, Вучића’ – навео је Вучић и додао:
– Желим да вам поручим да се рада не плашим, моја жеља је да радим и даље и на вама је прилика да 2. априла покажете да ли то желите – рекао је Вучић.
– Нашом љубављу и посвећеношћу према Србији победићемо све оне који мрзе. Живела Сремска Митровица, Живео Срем, Живела Србија! До победе 2. априла! – рекао је за крај говора Вучић.
– Власник ‘Митроса’ Јохан Герлингер захвалио се на позиву да говори на скупу. Он се извинио што не говори добро српски и поручио:
Када сам размишљао да покренем инвестицију у Србији, 2014, знао сам мало о овој прелепој земљи. А онда сам се уверио да у Европи не постоји толика површина на којој пшеница и кукуруз тако добро успевају. Производња кукуруза и пшенице су услов производње меса. И ми ћемо снажно подржати Србију на домаћим и иностраним тржиштима – рекао је Герлингер.
– Стабилност између Митроса и пољопривреде ће омогућити процват узгоја свиња. Стабилност и поверење једне државе је један од кључних фактора за инвеститоре да се уложе у неку земљу. Све ово сам пронашао у господину Вучићу – констатовао је уважени гост митинга напредњака.

– Као инвеститор могу да поздравим кандидатуру Александра Вучића за највишу функцију у земљи – рекао је Гелингер.
– Гласајте за Вучића! – подвукао је он.
– Александар Вулин, потпредседник Владе Србије, поручио је у свом говору:
– Гледа Србија како су се окупиле досовске паликуће, гледа Србија како не могу да опросте Александру Вучићу… Гледа Србија, и зна Србија, и изабрала је Србија да следи Александра Вучића. Изабрала је да му повери себе и своју наду. Зна Србија, изабрала је Србија право да одлучује о себи и својој деци – рекао је Вулин.

Александар Вучић – председник! – узвикнуо је Вулин, што су окупљени поздравили громогласним аплаузом.
– На бину је изашао млади пољопривредник из Сремске Митровице Сретен Димитријевић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Млад и вредан човек може да живи од пољопривреде. Млади, позивам вас да искористите жељу државе да помогне пољопривреди. Мере и подстицаји владе ће у томе помоћи. Иако нисам члан ниједне странке, искрено верујем да ће политика Александра Вучића помоћи свима, а пре свега нама младима – рекао је Димитријевић.

Александар Вучић ће бити и мета и тема ових избора. Неће се опозициони кандидати бавити програмом, већ једино Александром Вучићем.
– Јак председник, не значи ауторитаран председник, већ председник који има ваш легитимитет, и само такав председник моћи ће да обезбеди стабилност, и зато нам треба победник – Александар Вучић
Извор: Informer.rs