Избори Издвајамо Србија

ЗУКОРЛИЋ: Бели је пародија, Јеремић највећи промашај а Јанковић антиталентовани политичар!

Муамер Зукорлић (фото:ЈуТјуб)

Лидер БДЗ-а Муамер Зукорлић који је на председничким изборима подржао кандидата СНС Александра Вучића без длаке на језику прокоментарисао је за “Ало!“ Вучићеве главне противкандидате наводећи да ниједан од њих нема шансу да оствари добар резултат.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Бели Прелетачевић је логична појава јер пародија је уобичајeн облик обрачуна са разним друштвено-политичким збивањима и заправо то је потврда да је целокупна политичка сцена ослабила у погледу квалитетне политичке понуде. Прелетачевић мени није ни мало занимљив, он је негативно лице актуелне политичке пустоши у којој живимо и кризе морала – оцењује Зукорлић.

За бившег заштитника грађана Сашу Јанковића наводи да је “потпуно промашио улогу” и да ће бити највеће разочарање ових избора.

– Тај човек је антиталенат за политику, нема никаве шансе да буде у првој поставци било које политике, једноставно видите да и тако води кампању полуненаспавано, полумотивисано, полуопредељено, чак и дилетантски се понаша. Основана ствар људскости и културе јесте да када вам неко учини добро да му кажете хвала, да га помилујете, али његов однос према ДС-у са чисто људског аспекта је стравичан и такви људи не заслужују да успеју никада – каже бивши муфтија.

Вук Јеремић је, како наводи, један од његових највећих промашаја.

– Ја сам пре кампање предвиђао да ће он бити испред Јанковића, нисам размишљао да ће имати озбиљну шансу за победу, али сам мислио да ће његова кампања бити одлучнија, да ће бити више жара, идеја, воље и енергије. Али оног тренутка када су почели избори човек је просто угасио мотор, сада иде на лер. Види се да је он још зелен, или није схватио или није тренирао, тако да је избацио сам себе из игре. Да ли ће извући неку поуку из овог,  па у будућности постати неки просечан политичар остаје да се види – закључује Зукорлић.

 

Извор: Ало.рс / Јелена Ђондовић