Издвајамо Свет

КИМОВ АМБАСАДОР ОТКРИО ЈЕЗИВУ ТАЈНУ: Ево колико бомби треба да нестане свет(ВИДЕО)

Незванични севернокорејски амбасадор за западне земље упозорио је да би Пјонгјанг могао да уништи цео свет са само три бомбе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Алехандро Као Де Бењос (43) је почасни специјални изасланик Комитета Демократске Народне Републике Кореје је за културне односе са иностранством.Говорећи на шпански сајт Инфобае, Као де Бењос, који живи на релацији Пјонгјанг – његов шпански родни град Тарогоња, описао је тајну комунистичку држава као утопија.

Он је рекао: „Људи имају базичан, сигуран и достојанствен живот. Они живе веома на миран начин, не постоје друштвени сукоби, нема људе који спавају на улици … то је један начин живота, у ком сви радимо у великој заједници.

Али, када је упитан о војним претњама Северне Кореје, његова реторика је постала много агресивнија. „Нико неће дирати Кореју“, рекао је он. „Ако се усуди, људи ће се бранити оружјем и ракетама. Имамо термонуклеарну бомбу. Са три такве свет је готов. “

Политички активиста, који је први западњак који се признаје држављанство Северне Кореје, одбацио је оптужбе о кршењу људских права против Ким Џонг-унове владе као пуку пропаганду из Британије и Сједињених Америчких Држава.

Он је рекао да радни логори постоје само за криминалце кој су проглашени кривим након правичног суђења. „Ако су проглашени кривим не иду у затвор да узимају дрогу или науче како да буду Пабло Ескобар „, рекао је он, мислец́и на озлоглашеног колумбијског наркобоса.

„У Кореји постоје радни логори у којима је криминалци узгајају пиринач за народ или прави намештај за домове, који се касниј дели људима“, каже Де Бењос.

Извор:Дејли мејл