Издвајамо Спорт

МИРОЉУБ ПЕТРОВИЋ ОБЈАСНИО: Ево како је четнички син спасао Хрвата Луку Модрића(ВИДЕО)

Контроверзни др Мирољуб Петровић, оснивач и директор Института за природну медицину, поново је својим изјавама дигао прашину у јавности.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Петровић је овог пута објаснио како је његов пријатељ, лекар Милисав Петровић, четнички син који је избегао у Швајцарсу, излечио хрватског фудбалера Луку Модрића.

– Доктор Милисав Николић је код мене је докторирао, а пре тога је завршио медицину спорта. Он је најбољи светски ортопед. Није он само најбољи, он је једини који може да реши покидане укрштене лигаменте без операције, покидану ахилову тетиву без операције, дискус хернију без операције, равна стопала без операције… Ради у Швајцарској, покушавам да га вратим у Србију. Истерали су га из Србије зато што је четнички син, па је морао да побегне у Швајцарску, рекао је Петровић, а затим објаснио детаље око случаја Модрић.

– Зову њега менаџери пре 3-4 године, повредио се Лука Модрић из Реала. Кажу, пуко му пршљен. Послали му снимак магнетне резонанце. Он погледа и каже, какав пршљен, не треба операција. Зову они Милисава, дођи молим те, он седне на авион и оде у Мадрид. Сретне се он са Модрићем и одмах му каже, па ти треба нос да оперишеш. Каже Лука, како ви знате да треба нос да оперишем? Па, дишеш на уста, како можеш да играш фудбал, а дишеш на уста?

Модрић је имао тешку повреду, толико болну да нико није смео да га додирне јер би јаукао од болова. Добио је ударац на тренингу и искривио леђа. Др Милисав Николић је одмах открио да је у питању скориоза.

– Лези овде. Бам, бам, бам. Сат времена трајала терапија. Лука се драо као јарац. Јел те боли, пита га Милисав. Каже Лука, ништа ме не боли. То је био фебруар или март када га је Милисав пеглао. Те сезоне Лука Модрић је екслодирао, био је проглашен за најбољег задњег везног играча у Шпанији и продужио уговор за четири године захваљујући Милисаву.

Петровић се дотакао и случаја Стефан Јовић. Кошаркаш Црвене звезде не игра у последње време због проблема са леђима.

– Ево погледај, најбољи кошаркаш Звезде. Има равна стопала. Како игра кошарку када има равна стопала? Има дискус хернију, па то не може нико да реши. Мора да дође код мене и да ме моли да му обезбедим термин код доктора Николића, рекао је Мирољуб Петровић.

Извор:Курир спорт