Издвајамо Свет

РУСКИ ГЕНЕРАЛ-ПУКОВНИК ИЗНЕО ЈЕЗИВЕ ТВРДЊЕ: Наши лидери су продали човечанство ванземаљцима, све је спремно за…

Фото: Pixabay.com

Руски генерал-пуковник Скрјабин каже да су ванземаљци овде и да су ту већ неко време, и да имају зле планове за човечанство у 2017. години.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Скрјабин тврди да је он имао приватну комуникацију са ванземаљцима и да је лично видео да су се председник Михаил Горбачов и Јељцин састали са ванземаљцима.

Он упозорава на неизбежну ванземаљску инвазију на целу планету, јер су ванземаљска бића већ овде и да држе човечанство као таоце без њиховог знања, али уз сарадњу са њиховим вођама.

У интервјуу, генерал-пуковник руског ратног ваздухопловства, пензионисани Александар С. Скрјабин, каже да су наши лидери продали човечанство ванземаљцима и да је сада све спремно за колонизацију земље.

Маине Републиц Е-маил Алерт извештава:

Овај интервју је дат за новине Чешке Републике и објављен је на њиховој интернет страници. Међутим, за два дана је овај интервју избрисан са свих места…

Руски генерал је рекао да ће ово бити последњи избори у Русији и свуда, и да смо се приближили времену када ће наш свет бити као концентрациони логор од 2017. године.

Овај руски генерал је лично комуницирао са ванземаљцима. Он је био послат у подземље да прође обуку са њима… Он је рекао да је то било ужасно искуство… Генерал је рекао да је човечанство продато сатанским ванземаљцима од стране наших председника и наших корумпираних влада.

Руски генерал је рекао: “Истина. Кажем вам, наши владари су нас све продали. Одувек је постојала норма, јер су они могли да отимају људе за своје потребе. А њихови циљеви су, иако скривани од нас, али ја их ипак знам – су брутални. Они су масакрирали месо и настављају да масакрирају људе. Спроводе експерименте малтретирања. Они су такође измислили култ сатанизма, у ствари, јер слуге сатанистичких ванземаљаца једу углавном стоку и људе, понекад – само уз моћ смрти – душе жртава.“

Ову шокантну изјаву је изнео генерал-пуковник руског ратног ваздухопловства, пензионисани Александр С. Скрјабин, у интервјуу за чешке новине Лидовé новинy 26. јула 2016. године. 28. јула је овај интервју потпуно уклоњен са сајта ових новина, као и свих других ресурса који су успели да објаве овај интервју.

Било је људи који нису веровали својим очима када су видели наслов, да су направили скриншот странице. И очигледно са добрим разлогом. А инсајдерске информације су да су новине чак имале времена да одштампају тираж овог интервјуа, и да су морали да униште целокупно издање.

Цела ова ситуација доводи до страшне мисли да је Скрјабин рекао истину… Испоставило се да се то већ догодило 2004. годин, када је уредник покренуо чланак под насловом “Русија: књиге иза решетака,“ у ком се наводи да су бомбашки напади на руске станове у септембру 1999. године били организовани о стране ФСБ-а. Онда је ситуација утицала на руску амбасаду у Чешкој Републици, објављујући отворено писмо упућено главном уреднику листа “Лидовé новинy“ В. Вачкова.

Део интервјуа са Скјабином:

– Александар С., ви сте познати не само као искусан војни командант СССР-а и Русије, који се у потпуности посветио служењу Русији, него и као добар аналитичар, а можда чак и мали научник. Каква су ваша предвиђања за блиску будућност, и за Русију, као и за Европу. Свет изгледа помало лудо.

– Да, заиста лудо. Ја имам 73 године и видео сам много тога. Не могу да ћутим више, не могу да спавам, не могу да ходам улицама и да гледам младе људе који шеткају скрштених руку који немају појма шта се заправо дешава у земљи и свету. Мука ми је од гледања телевизије, читања новина. Свуда су лажи. Осећам неподношљиву бол због млађих генерација, толико да ће ми срце стати. Нико не зна истину. Свет говори о изборима у САД, сукобима у Турској и другим земљама, у Русији, чак се ни о вашим изборима не разговара, ми смо углавном сви забринути где јефтиније да идемо на одмор. Али ови избори су последњи од свих. За све. Неће више бити овог света који ћемо видети овог лета. Све ће се ускоро драматично променити.

Људе већ много деценија води нос. Живите у другачијој реалности. Човечанство је на ивици смрти. Гледамо филмове о ванземаљцима који нападају планету, колонизују људе, изађемо из биоскопа и наставимо са животом. Али то није само филм. То је, у ствари, истина! Недавно сам гледао филм о нападу ванземаљаца, и био сам изненађен колико је добро режисер представио истину, а вама то изгледа као бајка. Војска прва зна да ванземаљци нису фикција, већ сурова и тужна реалност. Сви потписују документе која нису за обелодањивање. Ко контролише Оборонсервис? Исти амерички пион. Сећам се када сам се први пут суочио са овим, када сам то сазнао, био сам ужаснут неколико месеци!

Онда смо упозорени да ћемо у наредних месец дана тренирати у бази и да ће они бити тамо. Добили смо инструкције да припремимо састанак. Потписали смо документе о забрани одавања државних тајни. А онда је нама, момцима у униформама, речено – да ће за само 20 година од сада у друштву почети да се откривају информације о њима како би пажљиво руковали становништвом, да их припреме. Филмови, приче у новинама… Затим ће бити оних који ће истраживати ову тему и сами ће морати да објављују информације. Све смо направили према плану.

Сада самом могу да кажем како је било одвратно видети их. Све ове године осећам празан простор на својој планети, и они су овде. Председници земаља воде послове. Најважније је да испуне уговор. Они су одавно прошли као рециклирани материјал. Они који ће наставити ће бити њихова радна снага.

– А колико давно је све то почело?

– Још у совјетско време, када је Генералштаб деловао као тајна војна јединица број 10003 која се бавила психолошким ратом. Он је надгледао свог премијера Валентина Павлова, Совјетски Савез и предвођење генерала-потпуковника Алексеја Савина. То су били војни екстрасенси. Какви све задаци су стављени пред њих! У јуну 1991. године је стигла наредба од њихових претпостављених да одлете у Узбекистан… да приме ванземаљце. А ових наредби смо добили много, још од 70-их година Понекад су те приче објављиване у медијима. Људи су се смејали, а ми смо били у депресији…

Ту је био пуковник Иван Павлович Назаренко, председник Научно-техничког комитета ваздухопловних одбрамбених снага СССР-а. Он је често организовао њихов долазак на територију СССР-а. То нико није приметио. Омиљена места су била Узбекистан, Казахстан, и те ивице.

– А ви сте видели како председници комуницирају са њима?

– Да, неколико пута сам лично видео како се Горбачов састао са њима, а затим једном и Јељцин.

– Да ли они, заиста, као у филмовима киднапују људе а онда се људи не сећају?

– Истина. Кажем вам, наши владари су нас све продали. Одувек је постојала норма, јер су они могли да отимају људе за своје потребе. А њихови циљеви су, иако скривни од нас, али ја их ипак знам – су брутални. Они су масакрирали месо и настављају да масакрирају људе. Спроводе експерименте малтретирања. Они су такође измислили култ сатанизма, у ствари, јер слуге сатанистичких ванземаљаца једу углавном стоку и људе, понекад – само уз моћ смрти – душе жртава.

– Зашто Узбекисан и тај регион? Такође сам недавно прочитао да је одувек постојала, и да још увек постоји повећана активност НЛО-а, да се људи често сусрећу са ванземаљцима.

– Ту има пуно злата и уранијума. Они га узимају за себе. Ми имамо у ствари злато у свету – али не у залихама. Не постоје постројења за складиштења. Сва су дата. Не знам зашто.

Сећате ли се скандала са америчким златом који је открила Кина? А сво то злато у светским резервама готово да није на располагању. Чак и у банкама, када га купите оно вам се не даје у руке, само је виртуелно, односно – добијате новац за њега.

– Шта да очекујемо у блиској будућности? Кажете да ће крај доћи ускоро.

– Њихов циљ – колонизација планете. Владе су савршено припремљене за све ово. Русија, која није имала времена, сада брзо сустиже. Никада нисмо донели толико закона толиком брзином. И видите, они су углавном казненог и контролног карактера. Наши људи не разумеју и не виде зашто ми је од тога још више мука. После много година процеса и имплементације, они ће бити главна ствар овде.

– Али шта сви ми можемо да учинимо да спречимо њихове планове?

– Пронаћи силу која је у сразмери са њима. А то су такође ванземаљци, али духовне оријентације. Само што они не ступају у контакт – прениско смо пали, они су осетљиви на такве прљаве ствари како би имали енергију. Они изгледају као закон слободне воље коју користимо. На крају крајева, ми – господари планете, морамо то да наредимо и саставимо ствари… Они могу помоћи само ако се окренемо…

– Како се пријавити?

– Као и увек, сопственим речима. “Господе, помози ми“ – не помаже. Неопходно је знати тачну адресу. У стара времена су се окретали ка сунцу. А сада постоје сугестије да постоји празан простор, и да постоји виша цивилизација. Мислим да су раније људи су могли да верују, комуницирају са њима и да се клањају са поштовањем. А сада сви одбијају, не верују ништа. То су и тражили нежељени ванземаљци. Засада све иде по плану…

 

Фото: pixabay.com

Извор: Wебтрибуне.рс