Издвајамо Спорт

ШОК И ТУГА!ИЗГУБИЛИ БИТКУ: Породица Михаела Шумахера је очајна

Породица Михаела Шумахера изгубила је у петак битку коју је водила последњих година.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У питању је тужба против једног немачког часописа који је несрећу Михаела Шумахера искористио за пласирање прича о његовој породици.

„Дие актуелле“ је 2015. године објавио насловну страну с фотографијом Михаелове супруге и насловом „Корина Шумахер – нова љубав је чини срећном“. Међутим, прича је заправо била о њиховој ћерки Ђини Марији Шумахер и томе како је пронашла новог момка. Породица Шумахер је одлучила да тужи поменути лист јер су сматрали да је он довео у заблуду читаоце и оставио утисак да је реч о прекиду Михаела и Корине.

Корина је на суду тражила одштету од 50.000 евра, али је у петак суд у Хамбургу одбацио тужбу и у образложењу навео како насловна страна нужно не наводи људе на размишљање да је Корина оставила Михаела и нашла нову љубав.

Породица Шумахер од децембра 2013. године и несреће у француским Алпима покушава да Михаела у потпуности изолује од јавности. Немачки медији често излазе у јавност са новим информацијама, а због неких од њих Шумахерови су подигли тужбе.

Једна од њих је против часописа „Бунте“ који је објавио информацију да „Михаел може да хода“. Породица Шумахер је тражила 100.000 евра одштете, а пресуда ће бити донесена 5. маја.

Извор:Курир спорт