Издвајамо Србија

ЗАР ОВЕ ГАДОСТИ ДА УЧЕ НАША ДЕЦА У ШКОЛИ?! Децо, полни орган се дира језиком, уснама, зубима

(фото:Јутјуб)

У Министарству просвете навели су да је реч о материјалима какви постоје у европским образовним системима

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У образовном пакету за основну и средњу школу деци ће бити објашњено “шта се конкретно ради код оралног секса“, “шта је то анални секс“ и “колико дуго сме да се мастурбира“.

А неки од одговора на питања гласе:

Шта је то анални секс?

Бити заљубљена особа, бити вољен и водити љубав је предивна ствар. На који начин ће се остварити сексуални однос, ствар је жеља, потреба и договора особа које воде љубав. Анални секс је један вид сексуалног односа. Немој се оптерећивати “техником”. Особе које се воле схватиће шта им прија.

Шта се конкректно ради код оралног секса?

Бити заљубљена особа, бити вољен и водити љубав је предивна ствар. На који начин ће се остварити сексуални однос, ствар је жеља, потреба и договора особа које воде љубав. Орални секс је врста секса у којој је полни орган жене или мушкарца стимулисан оралним путем, односно уснама, језиком, зубима.

У Министарству просвете навели су да је реч о материјалима какви постоје у европским образовним системима.

– Нажалост, сведоци смо разних облика насиља над децом инцеста, педофилије, трудноћа. Стога, када говоримо о образовним пакетима морамо имати у виду важност њиховог циља – наводе у ресорном министарству.

Унија синдиката просветних радника јуче је затражила хитно уклањање ових материјала, а поред њих и Удружење грађана “Ко нам трује децу”.

Зоран Јовановић, оснивач Удружења каже да приручници имају око 500 страна и користиће се на часовима биологије, српског језика, историје, социологије.

А шта ви мислите? Да ли је боље деци објаснити шта је сексуални однос уместо да сама истражују или треба забранити да се уопште о сексу прича о школама?

Да ли је лицемерно борити се против сексуалног образовања у земљи која има ненормално велики број малолетничких трудноћа или сматрате да ће овакве лекције довести до још већег броја нежељених трудноћа?

Србија јавља жели да чује ваше мишљење, оставите своје одговоре у коментарима.

 

Извор: Телеграф.рс / Политика