Занимљивости Издвајамо

ПЕСМА О МАЛОМ АНЂЕЛУ, НАСТРАДАЛОЈ МИЛИЦИ РАКИЋ: Мали Комнен својим наступом расплакао цео регион (ВИДЕО)

Комнен Вуковић је бриљирао. Дечак је зрело изнео песму коју је посветио Милици Ракић, девојчици која је 1999. године настрадала у бомбардовању.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Комнен је у „Пинковим звездицама“ отпевао песму о малом анђелу, а цео студио је плакао. Комплетан жири није мога да се обузда, јер је наступ био веома емотиван, а дечак је послао снажну поруку!

„Вечерас је порука била изнад свега“, приметила је водитељка Маријана Мићић која је такође плакала.

„Наступ је дирљив и има интересантну и јаку поруку. Никада ниси боље певао него вечерас“, рекла је Гоца, а онда искористила прилику да се извини деци.

„Децо, да вам се извинимо за све наше глупости, нервозе, некад смо ми родитељи погубљени у свему овоме, мене се натерао да се као одрасла особа извиним, вама децо, за све наше глупости“, рекла је Гоца.

„Ко год је написао ову песму, ово би требало слушати макар једном дневно да се сви вратимо у суштину онога што полако заборављамо“, навео је Сергеј и додао

„Вечерас си био најбољи до сада!“

„Ово је победницчки наступ. Ово је било нестварно“, рекла је Јелена Томашевић. Сале Тропико је приметио да је Комнен тек сада показао шта све може.

„Требало је неко време да прође, јака емоција да опали да би могао да се боље видиш. Свака част! Шта да ти кажем, што ти већ нисам рекао. Феноменалан си младић“, додао је певач.

„Ово је било спектакуларно, зашто ниси сачувао за финале, што Гоца рече“, убацио се Сергеј.

Погледајте наступ због ког су сви плакали:

 

Извор: Курир