Издвајамо Свет

РУСИ ОТКРИЛИ ЈЕЗИВЕ ЧИЊЕНИЦЕ О НАПАДУ У МАНЧЕСТЕРУ: Британске власти “увежбавале“ овај напад неколико недеља раније

Власти су знале за планове радикалног исламистичког терористичког напада на концерту Ариане Гранде у Манчестеру у Великој Британији, који је циљао младе девојке и тинејџере, наводи се у извештајима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Британска обавештајна служба и служба за спровођење закона су били свесни планова за убијање што је могуће више људи у О2 Арени у Манчестеру, али су уместо да ухапсе терористу, пустили да он убије 19 људи, а број жртава може још порасти, пишу алтернативни амерички медији.

НОВИ УЛТИМАТУМ: Признајте независност Косова или вам долази Велика Албанија!

Британске отворене границе су пружиле елити корисне терористе потребне да обаве њихов прљави посао за њих. Британска обавештајна служба и служба за спровођење закона су дозволили да се овај напад деси да би оправдали још веће сламање недужног становништва, одузимајући још више грађанске слободе, док се живи у полицијској држави.

Погледајте снимак руског РТ о увежбавању напада:

https://youtu.be/4JxoxWJIZss

Престрављена јавност ће дозволити да се то деси. Они ће изабрати “сигурност“ изнад слободе.

Чињеница је, смртоносни култ ИСИС финансира и подржава САД и њихови западни савезници. Ово није луда теорија завере. То је признато од стране демократских и републиканских чланова Конгреса у САД.

Баш као што ИСИС узрокује смрт и разарање у Сирији, Ираку и Либији на захтев САД-а и Европе, они такође изазивају хаос у великим европским градовима. Све је то део плана да се дестабилизује Европа и одузме грађанска слобода, приватност и право на пристојан живот.

УБИЈАО СРБЕ ГДЕ ГОД ЈЕ СТИГАО, У БУЈАНОВЦУ ГА ШИПТАРИ СЛАВЕ: Годишњица смрти терористе ОВПБМ команданта Лешија

Напад у Манчестеру језиво подсећа на нападе у Паризу у новембру 2015. године. Париз и Манчестер су домине у паду, под контролом Новог светског поретка, као део мастерплана који има за циљ да уништи Европу какву познајемо.

ИСИС је преузео одговорност одмах након напада, баш као што су учинили након напада у Паризу, упозоравајући да је то “само почетак.“

Мање од две недеље након што је РТ поставио снимак кризних актера како се припремају за терористички напад у Манчестеру, радикални исламски терористи су спровели крвави напад на младе девојке, и то је дозвољено да се деси.

ПРВА ГЕЈ ПРЕМИЈЕРКА: Хрватица Ана Брнабић постаје премијер Србије

Терористи слободно улазе у наше земље и дозвољено им је да изводе варварске поступке који тероришу добре грађане који поштују закон. У неким случајевима, службе за спровођење закона и обавештајне службе заправо помажу терористима.

Извори тврде да је финале ФА Купа следећег викенда у Лондону следећа мета у таласу исламског терора који ће се погоршати. Прво младе девојке, па она навијачи.

Криза и катастрофа ће бити на дневном раду, јер елите марширају ка полицијској држави и Новом светском поретку. Док се терористима дозвољава да лутају слободно, ми ћемо бити ти који су затворени.

 ПРОЦУРИО СНИМАК КОЈИ ЈЕ ТИТО НАЈСТРОЖИЈЕ ЗАБРАНИО: Изговорио је нешто, што није смео… (ВИДЕО)

 

Извор: Wебтрибуне.рс