Издвајамо Србија

ЈЕЗИВЕ претње КЛАНА ХАРАДИНАЈ упућене нашем народу! КЛАЋЕМО СРПСКУ ДЕЦУ!

Фото: Јутјуб

Даут Харадинај, брат злочинца и бившег вође ОВК Рамуша Харадинаја, најавио крваву одмазду над Србима због наводних злочина над Албанцима 1998… Претња уследила само дан пошто је бивши шеф мисије ОЕБС Вилијам Вокер признао да прави „велику Албанију“

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Даут Харадинај, рођени брат злочинца и бившег вође ОВК Рамуша Харадинаја, запретио је стравичном одмаздом над Србима и клањем српске деце због наводних злочина над Албанцима 1998. године!

У монструозној поруци објављеној на Фејсбуку, уз фотографију на којој се види гомила људских лешева (!?), Харадинај је поручио и да не одустаје од идеја ‘велике Албаније’!
Прелазе с речи на дела

Ова стравична претња уследила је само дан пошто је бивши шеф мисије ОЕБС на Косову Вилијам Вокер, чији је лажни извештај о „масакру у Рачку“ изазвао НАТО агресију, открио да има план за драстично проширење шиптарске државе.

Браћа Харадинај су претходно у више наврата претили новим етничким чишћењем Срба на Косову и коначним обрачуном са нашим народом!

„Видео сам Вулинову изјаву како је ‘велика Немачка’ запалила свет и како ће ‘велика Албанија’ запалити Балкан. Ви придошлице на Балкан сте уништили животе стотина хиљада људи на Балкану. Ништа не брините, наш пут нећете зауставити, доста сте се играли с људима. Убијали сте читав век и ваша деца ће бити жртве!, брутално је загрмео Даут Харадинај.

Реагујући на ове застрашујуће наводе, министар за рад Александар Вулин истиче за Информер да Харадинај већ дуже време прети етничким чишћењем и прогоном Срба.

– Он сада прети као политичар, а заједно са братом Рамушом је као терориста спроводио етничко чишћење и ратне злочине. Ово је, нажалост, потврда да сам у праву када кажем да је ‘велика Албанија’ претња миру и читавом Балкану и позив на етничко чишћење Срба. Надам се да ће Европа схватити да ‘велика Албанија’ има исте планове као и ‘велика Немачка’ из Другог светског рата и да ће бити заустављена пре и него што покуша да их спроведе. Ми знамо шта је ‘велика Албанија’ и нећемо одустати у борби против ње – подвлачи

Вулин, додајући да се нада да Европа неће остати нема на овакве претње, као и да ће реаговати на Вокерове поруке.

С њим се слаже и Игор Бечић, посланик СНС и председник скупштинског Одбора за контролу служби безбедности, који за наш лист упозорава да је на делу права хистерија када је у питању сан о ‘великој Албанији’.

– Коначно су пале маске. Видимо Вокерову изјаву којом је јасно показао да је његов лажни извештај о Рачку био почетни сан о стварању те опасне творевине. Сигуран сам да ће премијер Вучић наћи начин да заштити грађане Србије и наше јужне покрајине од реализације пројекта ‘велике Албаније’ и претњи које хистерично понавља клан Харадинај. Познато је шта су све урадили беспомоћним женама и деци, чиме су показали колике су у ствари кукавице – напомиње Бечић.
Криминалци их штите

Пуковник КОС у пензији Александар Петровић упозорава да су овакве претње изузетно опасне и да се о њих никако не смемо оглушити.

– Даутове претње су застрашујуће. На страни Шиптара је бивши амерички естаблишмент који им чува леђа. ЕУ не реагује, што је велика срамота и показатељ да је она потпуно искомпромитована и да је изгубила углед. Шиптари се баве криминалом, тргују оружјем и дрогом, тако набављају прљав новац који троше само у сврху уништавања и етничког чишћења српског народа – закључује Петровић.
Даут отимао, мучио и убијао цивиле?!

Даут Харадинај би, према писању појединих медија, могао да буде најзвучније име које ће се наћи на оптуженичкој клупи новоформираног Специјалног суда за злочине ОВК. Он је руководио групом шиптарских терориста која је током 1999. на подручју Пећи киднаповала, мучила и убила више албанских цивила, а сада су у истрази које су водили истражиоци Специјалног суда испливали нови докази против њега.

 

Извор: Информер