Занимљивости Издвајамо

КОМЕТА КОЈА ЈЕ ПРЕСУДИЛА ДИНОСАУРУСИМА: Ево када може да погоди нашу планету(ВИДЕО)

Тридесет километара широк комад велике комете би могао ударити у Земљу до 2030., потенцијално угрожавајући “сав живот на Земљи“, тврде археолози.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Бивши новинар Грејем Хенкок указује да би огроман комад пламене стене и до 30 км ширине, скривен у току комете, могао погодити Земљу са разорним ефектима у само 13 година.

Господин Хенкок, бивши дописник магазина Економист, је објавио теорију у својој најновијој књизи “Магија богова“ тврдећи да је доказано, “ван сваке разумне сумње,“ да је софистицирана цивилизација била комплетно избрисана са наше планете од комадића исте комете пре периода од 11.600 и 12.800 година.

У књизи он алармантно тврди да његова истраживања показују да би Земља поново могла проћи кроз исти део трага Енкеове комете 2030. године, који садржи и до 30 км широко чудовиште.

Господин Хенкок је исмеван као псеудо научник од стране водећих археолога који су одбацили његово истраживање пре више од 20 година.

Али сада је посебна научна студија подржала његову тврдњу да би разарајућа комета могла погодити Земљу као пре скоро 13.000 година.

Ипак постоји нада да његова предвиђања судњег дана о 2030. години нису тачна.

Извор:Еxпресс.цо.ук