Издвајамо Србија

АЛЕКСИЋ БРУТАЛНО ИСПРОЗИВАО ВУЧИЋА: Умоболник је блага реч за издајника Вучића, његова дијагноза је „ПАТОЛОШКИ ЛАЖОВ“!

Гост емисије „Интервју“ био је господин Никола Алексић, извршни директор Еколошког покрета Новог Сада. Еколошки покрет Новог Сада је невладина организација која се већ две деценије на специфичан начин бори против урушавања еколошког система у Србији. Чланови и сарадници Покрета су бројни академици, а директор Никола Алексић покрету даје ентузијазам, енергију и пре свега храброст.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Господин Алексић тврди да је актуелни премијер и новоизабрани председник Србије умоболник, јер му је несхватљиво да неко каже како у Србији нема незапослених као што је то изговорио Александар Вучић. Он сматра да нико нормалан не би тако нешто рекао, у ситуацији где људи убијају због немаштине и разних финансијских проблема.

Он наводи да је некада радио у лудници и да су му познати случајеви попут Александра Вучића, те да Србија никад на власти није имала већег умоболника а његова дијагноза би се могла назвати патолошко лагање. То је четврта и најгора група, он патолошки лаже, обмањује народ, прича о благостању, гледајући у камеру, па то не може нико нормалан, пре неки дан је човек побио целу породицу у тренутку помрачења ума а он тако говори, обећава шведски стандард, понижава Србију.

Узео је злочинца Тонија Блера за саветника, којем чак и Енглези хоће да суде за злочине јер је изазвао рат са Ираком, Шредера је довео на годишњицу НАТО агресије, срам га било, каже господин Алексић.

То није човек, блага је реч умоболник, ја сам га поштедео, јер не желим вулгарним речима да га ословљавам, наводи он.

Препоручујемо Вам да погледате цео интервју и сазнате више о бројним занимљивим темама.

 

Извор: Србија јавља