Издвајамо Спорт

РУКОВОДСТВО ПАРТИЗАНА ЈЕДВА ИЗВУКЛО ЖИВУ ГЛАВУ: Славили освајање Купа а онда их сачекали Богданов и 50 Делија

Непријатна сцена за најуже руководство Партизана после освајања Купа, када су имали блиски сусрет са најватренијим навијачима Звезде

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Члановима руководства Партизана пресела је прослава освојеног Купа, јер су у једном ресторану на Сењаку, где су прослављали победу над вечитим ривалом и дуплу круну, имали блиски сусрет са навијачима Црвене звезде.

Највиши челници црно-белих, Милорад Вучелић, Милош Вазура, Владимир Вулетић и још неколико чланова управе посетило је новоотворени италијански ресторан и прослављало трофеј, али их је испред њега чекала група од више од 50 навијача Црвене звезде, а како преноси Курир, међу њима је био и Иван Богданов.

Звездини навијачи сматрали су да је провокација што је руководство Партизана одабрало баш тај крај за славље, који важи за једно од најјачих упоришта Делија у Београду.

– Челници Партизана су седели у ресторану два до три сата и прослављали успех клуба. Све је било у најбољем реду до тренутка када су кренули да излазе. Изненада се испред створила група навијача која је на себи имала обележја Црвене звезде. Лица су им била прекривена шаловима и фантомкама, а поједини су упалили бакље – рекао је извор овог листа.

Наводно је све смирило обезбеђење Милоша Вазуре.

– Навијачи су стали испред челника Партизана, а између њих се нашло обезбеђење Милоша Вазуре. Сматрали су да је долазак челника Партизана провокација. Почели су да вређају све присутне, а највише Вулетића. Њему су и залупили врата од аутомобила. Било је прилично напето у тим тренуцима, јер је једна погрешна реч или покрет могао да изазове хаос – наводи очевидац догађаја.

Српски Телеграф такође пише о нападу Делија на руководство Партизана, а њихов извор наводи да је Вазура као организатор целог славља побегао главом без обзира, док је Жарко Зечевић, који је остао у ресторану и касније, наводно ошамарен.

 

Извор: Телеграф