Занимљивости Издвајамо

ВЕРНИЦИМА ОВАКАВ ДОКАЗ НЕ ТРЕБА: Научници доказали постојање БОГА, пронашли шифровану поруку у ДНК (ВИДЕО)

Истраживачи са Харвард универзитета су јуче објавили да су пронашли поруку од Бога записану унутар људског генома.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У мало истраживаној области некодирајуће ДНК, тим врхунских генетичара је открио одломак од 22 речи на древном арамејском језику у којем Бог потврђује своје постојање и своју улогу у стварању живота на Земљи.

Ово невероватно откриће представља непорецив доказ постојања Бога и његове улоге у стварању процеса еволуције путем природног одабира.

Порука је откривена када су истраживачи приметили чудне математичке шаблоне у одређеној области генома.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

„Било нам је јасно да шаблони нису природни“, објашњава Чарлс Вотсон, водећи научник пројекта, „али нисмо могли да пронађемо никакво убедљиво објашњење за њих. Из хира смо почели да укрштамо шаблоне са језичким базама података и били смо шокирани када смо схватили да шаблони одговарају древном арамејском језику“, рекао је он.

Запањен открићем, тим је контактирао језичке стручњаке упознате са арамејском језиком – језиком којим се служио Исус Христ.
Када је порука декодирана, у њој је писало: „Поздрав моја децо. Ја сам Јехова, једини прави Господ. Пронашли сте тајну постања. Сада је поделите са целим светом“. Иначе, Јехова је библијско име за јеврејско-хришћанског Бога.

 

Извор: Wебтрибуне.рс