Занимљивости Издвајамо

ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ ГОРЕ – Активисткиња СНС урадила тетоважу посвећену председнику Вучићу и ЗАПАЛИЛА ИНТЕРНЕТ (ФОТО)

Свако има право на став, али политичка опредељеност се не исказује претњама – рекла је Тијана

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тијана Станимиров, активисткиња СНС-а из Вршца изазвала је буру коментара својом тетоважом на друштвеним мрежама. Тетоважа “А,Вучић” на њеној руци, како каже, је одраз њеног поштовања према лидеру СНС и председнику Србије Александру Вучићу.

Одлуку да се тетовира донела је, како каже јужнибанат.рс, још пре две године.

– Александар Вучић и његова политика подстакли су ме да се учланим у странку. Његови идеали о модерној уређеној перспективној и поносној Србији мотивисали су ме да будем део тима у коме свако ко то жели може да уради нешто за своју државу , за свој град. Његови потези, говори мотивишу вас да се покренете, да урадите нешто корисно – додаје Тијана.

Поносна власница тетоваже има жељу да упозна председника, драго јој је што је добила пуно позитивних коментара и да много људи дели њен став, а на негативне коментаре одговара да је у питању лична одлука и да је они не интересују и не дотичу.

А било је и оних са озбиљним претњама “силоваћемо те”, “исећићемо ти руку и од ње скувати гулаш”.

– То више говори о њима и о одсуству културе и васпитања. Свако има право на став, али политичка опредељеност се не исказује претњама – рекла је Тијана, која је, иначе, завршила Педагошку академију.

 

Извор: Телеграф.рс