Издвајамо Спорт

НЕМА ДИЛЕМЕ – ДЕЈО МОРА ДА ОСТАНЕ, ЧЕКА СЕ РАЗГОВОР СА ЧОВИЋЕМ: ДЕЛИЈЕ и бивши играчи уз РАДОЊИЋА!

Није све у парама Златко Болић и Владимир Кузмановић сматрају да би управа и трофејни тренер требало да наставе сарадњу зарад интереса Црвене звезде

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дејан Радоњић мора да остане тренер кошаркаша Црвене звезде, једногласно је мишљење навијача, али и бивших играча црвено-белих.

Кошаркаши Црвене звезде ове сезоне освојили су титуле у регионалној и српској лиги, као и национални куп, а сплетом несрећних околности остали су без пласмана међу осам најбољих тимова Евролиге. Дејан Радоњић био је кључ успеха, а навијачи су током треће утакмице финала против ФМП јасно поручили да Дејо мора остати. Сада је на потезу управа са Небојшом Човићем на челу, јер је Радоњићу истекао уговор.

– Боље од овога није могло. Дејо је направио фантастичан резултат! Показао се као личност, човек који уме да ради и који зна да направи резултат у Европи. Има пуно право да тражи да остане у Црвеној звезди, иако га желе и други клубови. Управа и он имаће довољно времена да седну и донесу одлуку. Моје је мишљење да Дејан Радоњић треба да остане тренер Црвене звезде – поручио је некадашњи ас клуба Златко Болић.

Још један кошаркаш из генерације црвено-белих која је освајала титуле, Владимир Кузмановић, волео би да Радоњић остане на Калишу.

– На почетку сезоне нико није очекивао овакав резултат. Сетимо се и како су медији смењивали Дејана, а тада је битну улогу одиграла управа и стала иза њега. Та подршка му је много значила. Дејан је поставио низ рекорда и по томе ће га памтити. О његовом останку одлучују многе ствари, а финансије нису на првом месту. Није све у новцу већ и у традицији и слободи у раду. Свуда постоје изазови и проблеми. Треба само видети како је Барцокас прошао у Барселони. Дејан је у позицији да бира. Има клубова заинтересованих за њега, а и Црвена звезда ће сигурно изнети одговарајућу понуду. Било би добро за Звезду да се нађу – казао је Владимир Кузмановић.

Не трпи просек

ЧОВИЋ: БИЋЕМО ЈОШ БОЉИ

Председник клуба Небојша Човић каже да црвено-бели не толеришу просек.

– Осредњост после свега овога што смо постигли не долази у обзир. Или – идемо даље ка још већим циљевима. Волео бих да следеће године подигнемо лествицу. Да ли ћемо то успети, више не зависи само од нас. О парама ћемо дати информације, ми то никад нисмо ни крили.

 

Извор: Курир.рс