Занимљивости Издвајамо

ШОУТАЈМ! ТЕОВО ВЕНЧАЊЕ: Симон хтео младу да украде, Итудис и Ватутин наручили песму ‘Проклета је Америка’

Нова колумна ‘Опсајд’ описује свадбу српског кошаркашког виртоуза Милоша Теодосића на духовит начин, без жеље да икога увредимо, већ само да се на здрав начин нашалимо.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Прослављени српски кошаркаш Милош Теодосић оженио је јуче глумицу Јелисавету Орашанин. Славије је уприличено у једном београдском ресторану, а свадби је присуствовало преко 200 званица, махом из света спорта и глуме.

Младенци су се потрудили да безбедност и приватност дигну на највиши могући ниво, тако да нико без позивнице није могао да присуствују свадби. Покушај новинара да уђу у ресторан осујетио је Теов кум Ненад Крстић Крле, који им је припретио да би могли да прођу као Јанис Бурусис својевремено у Атини… Постојале су индиције да би Марко Симоновић могао да украде младу и направи шоу, али је Пефи Марковић са деверушама одиграо одличну одбрану, сачувао Симона и осујетио његов план.

Тео и Јелисавета су судбоносно да изговорили нешто после 14 часова, а Тео је изабраници ставио прстен на руку у његовом стилу, без гледања…Судијска тројка Белошевић-Јавор-Ламоника је прегледела снимак и установила да је све било регуларно. Највеселији после овог чина био је Владимир Штимац који је машући пешкиром бурно прославио Теово упловљавање у брачне воде… Млада је након венчања, како то обичаји налажу, бацила бидермајер иза ледја, а највиши у скоку је био Боби Марјановић…

Свадби нису присуствовали Лука Митровић и Стефан Бирчевић који су промашили ресторан, док Николи Јокићу Денвер није дозволио долазак на свадбу јер мора да преврће тракторске гуме како би што спремније дочекао нову Нба сезону… Богдан Богдановић је целу свадбу преседео а на питање Муте Николиће зашто не изађе на подијум и заигра одговорио је: “Нека играју Лазић, Симоновић и Џенкинс, не морам ја.“ Један од највеселијих на свадби био је Теов кум Марко Пантелић који је Јелисаветино и Теово венчање прославио бурније него гол ПСВ-у у дресу Звезде.

Госте на Теовој свадби су забављали Лексингтон бенд, Бане Мојићевић и Александра Пријовић а Ватутин и Итудис су за најбољег играча ЦСКА наручили песму “Проклета је Америка“, којом су му јасно поручили да га и следеће сезоне очекују у дресу “армејаца“.

 

Припремио: Бранко Пузовић

Извор: hotsport.rs