Издвајамо Србија

ДУШИЦА ЈЕ ГОДИНАМА ТРПЕЛА НАСИЉЕ МУЖА А ОНДА ЈОЈ ЈЕ ПУКАО ФИЛМ: Металном шипком УБИЛА БОГА У ЊЕМУ, изречена јој

Полицајци који су били на лицу места кажу да је убила Бога у њему

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Душица М. са Чукарице у Београду, прва је жена којој је изречена мера забране приближавања по новом Закону о насиљу у породици.

Према писању Информера, она је у понедељак увече свог супруга, са којим иначе више не живи, пребила металном шипком и нанела му тешке повреде.

Њих двоје су према сазнањима овог листа, имали годинама изузетно турбулентан, емотивни однос, у којем је углавном она била жртва, све до понедељка увече када јој је “пукао филм”.

Душицу М. због пребијања супруга чека и кривична пријава за наношење тешких повреда, а уколико прекрши изречену забрану, добиће моменталну казну затвора у трајању од 60 дана.

– У тој емотивној вези дуго година су постојали бројни проблеми. Била је дисфункционална и изузетно бурна. Често је долазило и до физичких сукоба, у којима је Душица била жртва породичног насиља, а интервенисала је и полиција. После свега тога они су се разишли, и у прво време није било проблема, све до понедељка увече.

Тада је, колико знамо он њу ужасно изнервирао, Душици је пукао филм, узела је металну шипку и нанела му бројне повреде. Полицајци који су били на лицу места кажу да је убила Бога у њему – каже извор из Другог основног јавног тужилаштва у Београду.

 

Извор: Информер.рс / Телеграф.рс