Издвајамо Србија

ДВЕРИ: Док Србија изумире – политички хомосексуализам маршира Београдом

"Парада поноса" (фото:ЈуТјуб)

ПРАВА слика Вучићеве Србије види се из чињенице да ће ове, 2017. Године у Београду бити организоване две параде политичког хомосексуализма – једна у јуну, а друга у септембру. И није нимало случајно да политички хомосексуализам маршира престоницом у часу инаугурације Лажног цара Вучића Малог за председника после покрадених избора на којима је побегао од одговорности за своја непочинства и слабости на месту премијера.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Српски покрет Двери, као покрет за заштиту породице и породичних вредности, најоштрије протестује против наметања друштву политичког хомосексуализма, које се огледа не само у парадирању Београдом и вређању јавног морала, него и у покушају да се пропаганда једне идеологије наметне у вртићима и школама, што је недавно спречено захваљујући бурној реакцији мислеће јавности.

Подсећамо јавност да стопа природног прираштаја у последњих десетак година у Републици Србији износи минус 5,3‰. Простим израчунавањем долазимо до резултата да је у периоду 2005-2015. године Србија изгубила око 383.000 становника. Највећи број деце рађају мајке старости 25-29 година (20.129 живорођења) и 30-34 године (19.695), а просечна старост мајке је 29,5 година.

У градским насељима, просечна старост мајке је 30,3 година, а у осталим насељима 27,6 година. Жене у Србији се све касније одлучују на рађање првог детета.

Један од најважнијих разлога зашто се деца у Србији не рађају је несигурност у будућност. Тај фактор, уз изразито антипородичне културолошке трендове, огроман, ауто-геноцидни број вештачких прекида трудноће и лоши економски услови и услови за стицање породичног дома доводе до убрзане депопулације.

Од укупног броја општина-градова (169) у Републици Србији, стопа природног прираштаја у 2015. години позитивна је у само седам општина-градова (Сурчин, Петроварадин, Нови Сад, Сјеница, Прешево, Нови Пазар и Тутин). Удео младог становништва (0-14 година) износи свега 14,4%, док је удео старог становништва (преко 65 година) чак 18,7%.

У таквој Србији, пропаганда политичког хомосексуализма је део аутогеноцидне политике коју спроводи Александар Вучић, нихилиста маскиран у државотворца.

Позивамо врх Српске Православне Цркве, као и целокупну мислећу јавност, да се одлучно супротставе наметању лажних вредности и тобожњих људских права.

Као покрет за заштиту породице и породичних вредности, позивамо све грађане Србије да се прикључе овој борби, да одбранимо породице и да коначно живот победи у Србији.

(саопштење Српског покрета Двери)