Издвајамо Спорт

ПРОЦУРЕЛО – ОВАЈ ФУДБАЛЕР БИ БИО ОГРОМНО ПОЈАЧАЊЕ: Звезда жели са њим у тиму напад на Лигу Европе! (ВИДЕО)

Дуго се већ спекулише ко ће бити нови штопер Црвене звезде, а времена за одлуку је све мање, пошто сезона стартује већ крајем месеца. Ипак, у Звезди имају стрпљења.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Протеклих недеља, пре почетак припрема Црвене звезде, најпре се спекулисало о повратку Вујадина Савића из молдавског Шерифа, да би који дан касније све гласније почело да се прича о доласку Николе Вујадиновића, дугогодишње Партизанове жеље на Маракану.

Очекивало се да ће црвено-бели експресно реаговати и ангажовати једног од њих двојице, с обзиром да је за Звезду у овом тренутку позиција штопера прилично дефицитарна.

То се још увек није догодило, а можда је сада и јасније због чега.

Наиме, данашњи “Журнал“ преноси да у Црвеној звезди, заправо, желе нашег златног “Орлића“ са Новог Зеланда, некадашњег штопера Војводине Срђана Бабића!

Овај 21-годишњи момак је на У20 Светском првенству био стандардни првотимац нашег националног тима и дао је значајан допринос освајању те титуле, али је после одласка у шпански Сосиједад почео полако да пада у заборав.

Најпре је наступао у Б тиму Сосиједада у трећој лиги, онда та Реус у Сегунди и сада је на прекретници – да ли да коначно очекује праву шансу у шпанској Примери, или да пакује кофере и промени средину.

У Звезди то желе да искористе и приволе талентованог дефанзивца да се пресели на Маракану и помогне црвено-белима да стигну до Лиге Европе.

Једна од опција је и да у Звезду стигне на позајмицу, а иако је времена веома мало, на Маракани су и даље стрпљиви у вези са фудбалером који би могао да представља пун погодак у тандему са Фримпонгом.

 

Извор: sportske.net