Занимљивости Издвајамо

ВЕЧЕРАС ЈЕ ПУН МЕСЕЦ који доноси срећу и новац, да би сте их привукли ОБАВЕЗНО урадите ово…

Ретроградна Венера је током маја оптеретила љубавни и финансијски живот многих, млад Месец 25. маја донео је још суза и непредвиђених догађаја, али чини се да је том негативном низу напокон дошао крај.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Астролошка дешавања донела су бројне проблеме, сломљена срца и дугове, али у исто време, то је било време тансформације која почиње пуним Месецом 9. јуна.

Ово је пун Месец трансформације и опорављања од свих проблема који су нас задесили протеклог месеца.

Сада можемо да очекујемо позитивну карму и еволуцију душе која ће доћи захваљујући трансформацији и лечењу које обавите у наредне две недеље.

Овај пун Месец је у блиској вези са пуним Месецом који нас је обасјао 25. маја и сада можете да испуните све циљеве које сте тада зацртали – било да су финансије или љубав у питању.

Од древних времена људи су везивали моћну енергију за пун Месец која може да нам помогне да привучемо новац и срећу.
Ако желите да привучете новац у свој живот, потребно је да направите „новчано пиће“.

Сипајте воду у празну флашу и док то радите покушајте да створите „слику новца“ у глави (проналазите благо, освајате седмицу на лотоу…). Фиксирајте ту слику и дубоко удахните.

Приликом издаха „избаците“ ту слику новца из главе право у боцу и оставите је на прозору који је обасјан месецом на 2 – 3 сата.

Након тога одложите флашу ма мрачно место. Неколико пута дневно узимајте пар гутљаја воде из флаше и сваки пут удишите слику новца коју сте у њу убацили.

 

Извор: Курир