Издвајамо Спорт

ВУЧЕЛИЋ ШОКИРАО ГРОБАРЕ: „Звезда нуди два милиона за Суму!“

Председник фудбалског клуба Партизан Милорад Вучелић тврд да трансфер Сејдубе Суме није готова ствар јер Звезда Словану нуди 2 милиона евра за овог фудбалера

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Трансфер Сејдубе Суме у Партизан био је „готова ствар“, јуче је и сам играч најавио да долази у Хумску, али ситуација није нимало једноставна.

Фото: Јутјуб

Председник Партизана Милорад Вучелић огласио се тим поводом и у разговору за „Блиц“ открио да Црвена звезда жели да преотме Сејдубу Суму и да је већ послала 2 милиона евра за њега.

„Трансфер Суме у Партизан је и даље неизвестан, пошто је Звезда послала Словану понуду тешку два милиона евра. Можда ће ускоро да пошаље и неку нову, лудачку. Не знам хоће ли се из Љутице Богдана зауставити на два ипо или три милиона евра за овог фудбалера“, рекао је Вучелић.

Прича о интересовању Црвене звезде се појавила у току јучерашњег дана али се након деманта из Љутице Богдана веровало да није истинита.

„Ово што Звезда ради је сулудо. Нуде му плату од милион евра, покушавају да га доведу на све начине. Очигледно имају новца за разлику од нас“, додао је Вучелић.

Првобитни план је био да Сума у уторак потпише за Партизан који је Словану понудио 1.100.000 евра и 20% од наредне продаје.

„Ми смо се са Слованом договорили око трансфера, а како ће се ситуација даље одвијати стварно не знам“, закључује председник Партизана.

Сада остаје да сачекамо епилог. Очито да Звезда жели да „отме“ Сејдубу Суму, а да ли ће се то заиста десити пратићемо у сатима и данима пред нама.

 

Извор: Блиц / sportske.net