Издвајамо Србија

МИЛИНЧИЋ: Од 2008. није објављен ниједан ДОКУМЕНТ који се тиче преговора о КИМ, Вучић се претворио у Чеду Јовановића!

Одмах по повратку из САД наш новопечани председник кренуо је одмах да гура бесловесну и тупаву причу о некаквом унутар-српском дијалогу по питању Косова и Метохије. Све би то наравно било у реду да тај предлог није дошао од човека који је после Јосипа Броза Тита најзаслужнији за стварање шиптарске државе на територији Србије. У том дебиластом и идиотском тексту који је председнику написан а он га објавио у „Блицу“ писац каже како смо ми против свега и како смо навикли да ћутимо?! За почетак би било добро да дијалог почнемо тако што ће онај ко га је и предложио јавности на увид да стави сва документа која је потписао од 2012. године до данас а која су тичу преговора о статусу Косова и Метохије.

Требали ли врлог председника и остатке његове велеиздајничке банде подсетити да од 2008. године до дана данашњег јавност у Србији није видела у потпуности и факсимилу ниједан једини папир који су представници Србије тамо потписали. Нити један једини. Било би лепо да дијалог о Косову и Метохији почнемо транспарентно и да влада Републике Србије јавности на увид стави сва та документа која је аутор овог текста тражио и по Закону о информацијама од јавног значаја. Тај захтев до данас чами и фиоци неког ћате у Министарству одбране. Иако је тај захтев послат почетком октобра прошле године од до данас никоме чак није ни додељен.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Да бисмо водили дијалог о Косову и Метохији читава земља мора бити упозната са тренутним чињеничним стањем када су преговoри око статуса Косова и Метохије у питању. Да бисмо то чињенично стање знали сва потписана документа ставити јавности Србије на увид. Зашто јавности до данас на увид није стављено ништа, већ је само једанпут владајући режим покушао да подметне фалсификат?

У наставку текста који је председник Вучић објавио у „Блицу“ у наставку се лупета о некаквим крчазима, лупањима о главу и сличним небулозама. Лупета се и о некаквом храбром гледању у огледало како би видели ожиљке, ране и недостатке на сопственом лицу како у очају не бисмо одустали од себе?! Идиоту који је ово писао и ономе ко је ове бравуре потписао топло препоручујем посету психијатру која је више него очигледно преко потребна. 

Ако заиста погледамо и осмотримо српску државу и народ у огледалу реалности шта ту имамо да видимо?

Па видимо плате радника које су мање него оне у Африци, видимо српско бело робље, видимо беду и сиротињу у којој живе милиони Срба чија деца не знају за чашу млека и чоколаду, видимо уништену и опљачкану земљу, видимо систем безбедности коме је на челу КВ керамичар, војску којој је на челу лик који лови муве пред камерама, владу коју води распојасана кабадахија нестручна да води месну заједницу а не државу, видимо здравство које води лик са надимком Др.Смрт, етц.

У том српском огледалу данас видимо људе на челу државе којима се ни порекло не зна. Један од таквих је рецимо Ивица Дачић који је догурао до премијера, министра полиције и министра спољних послова а да народ не зна ко је и одакле пореклом тај човек. У том српском огледалу видимо тог Ивицу Дачића као министра полиције како седи са припадницима највећег нарко клана на Балкану, од истих добија поклоне како би заштитио комуникацију коју има са њима, етц.

У том српском огледалу видимо читав систем и политичку и свакојаку другу номенклатуру која је од издаје и велеиздаје направила национални програм за будућност Србије и Срба. У том српском огледалу видимо и већину великих медија које су у рукама странаца, видимо цензуру каква није запамћена од времена Броза, етц. То српско огледало најбоље би данас могло да се погледа ако се одслуша песма „Погледај дом свој анђеле“ од Рибље чорбе.

У читав тај интелектуални и политички идиотизам од текста стихоклепац је убацио и Палестинце и луке у Медитерану?! Ту је убачена у Призренска лига и опет вређање Срба како то ето нису разумели шта је била Призренска лига?! Само због тог позивања на Призренску лиху стихоклепац теста који је Вучић потписао показује колико нема везе са елементарним знањем и српско-шиптарским односима. Призеренска лига формирана је под окриљем Османлијске политике. Османлије су све шиптаре који су учествовали у Призренској лиги наоружале и платиле им путне трошкове пута у Призрен. Призренска лига није никакав покрет за ослобађање шиптара већ једно од средстава османлијске политике на Балкану. Управо је агресивни програм Призренске лиге страховито оптеретио односе шиптара и Срба.

Немачки канцелар Ото фон Бизмарк кога несрећник Вучић често воли да цитира није чак хтео да призна постојање албанске нације. Из тог разлога шиптарима није ни дозвољено да учествују на Берлинском конгресу. 

Председник Вучић поново у том тексту вређа читав српски народ када га упоређује као ноја који забија главу у песак?! У том тексту има доста патологије и некаквих ауто пројекција стања аутора и потписника текста па на то не бих превише трошио време. То је ипак терен за специјализована знања из психијатрије и психологије. Аутору и потписнику тог текста та специјализована знања су опет понављам преко потребна.

Председник Вучић стално помиње некакве српске митове када је Косово и Метохија у питању и потенцира мит као нешто ретрогардно и лоше. Као прво није реч о никаквом српском миту већ о историјским чињеницама да су Срби 1389. године изашли на црту многобројнијој војсци Османлијског царства коју је предводио султан Мурат. Историјска чињеница је да је султан Мурат у том сукобу убијен и да је то један једини пут да је у историји Османлијског царства забележено да је један турски султан изгубио живот током неке битке. Од времена Милоша Обилића све оне који су прилазили на поклоњење турском султану јаничари су држали за руке. И то је историјска чињеница. Историјска чињеница је да Срби битку на Косову пољу нису изгубили јер су се Турци после те битке повукли и оно што су доживели на Косову пољу је тако деловало на њих да су годинама после те битке зазирали да уопште пошаљу војне извиднице у Србију. Нови турски султан Бајазит побегао је главом без обзира после битке на Косову пољу назад у Турску.

Историјска је чињеница да је задњи српски град који је пао у руке Османлијама био Купиник тј. данашње Купиново и то тек 1522. године а да су седамдесет година пре тога град и тврђава Купиник био стуб европске одбране од напада Османлија. Историјска је исто чињеница да су Срби под Османлијама били 370 а не 500 година како је то пропагирано у комунизму. Оно што би Вучић могао да пребацује некоме као мит је рецимо небеулозна енглеска прича о краљу Артуру и витезовима округлог стола који на жалост никада нису постојали. То је прави мит који нема утемељења у било каквим историјским чињеницама.

Срби немају мит о Косову. Срби када је Косово и Метохија у питању имају историју и то историју каквом се може подичити веома мало народа и држава. Веома, веома мало. То су чињенице а не рекла казала будалаштине приучених писара.

Вучић ту прича о решавању некаквих сукоба између Срба како бисмо ето смогли снаге да решимо питање Косова и Метохије. Мени се чини да је пре решавања сукоба између Срба председнику Вучићу много паметније да прво реши сукобе које има у сопственој глави и који су више него очигледни. То није ни чудо за једног конвертита и човека чија се комплетна политичка каријера и битисање базирани на издаји. Више је него очигледно да Вучић има поприличну збрку у главу и да га веома оптерећује оно што је првенствено себи урадио. Од себе је за мање од пет година направио Чедомира Јовановића на квадрат.

Читаво то велеиздајничко начертаније има само за циљ да све оно што су велеиздајници Вучић и Дачић потписали у Бриселу и правно легализује и уведе у правно-политички поредак Републике Србије. Отуда и сакривање потписаних докумената и договора у Бриселу од стране српске велеиздајничке власти. Читаво политичко деловање Алесандра Вучића од формирања СНС је анти-српско и анти-државно. За пет година на власти није било анти-српске подлости у којој није радо и активно учествовао. То његово деловање се најбоље огледа у економији. Две трећине Африке има веће плате од Србије. Од Срба је направио бело робље које успут и то сваком приликом безразложно вређа и пљује. Ставио је себе изнад Устава и закона. Ставио је себе изнад читаве Србије. Ставио је своју банду која нештедимице пљачка све што јој падне под руке изнад закона и правде. Од себе и његових подгузних мува направио је касту недодирљивих. Убице из сопствених редова ставио је изнад закона. Свог брата је ставио изнад закона.

Биће дијалога председниче Вучићу. Биће и те каквог дијалога али не оног поводом Косова и Метохије који имате намеру да водите са Соњом Лихт. Ко са вама у том вашем велеиздајничком дијалогу буде учествовао биће сматран саучесником у вршењу кривичних дела која сте ви иницирали и као такви ће одговарати пред законом.

Прави дијалог који ће Србија са вама да води биће онај када будете седели на оптуженичкој клупи суда где ћете као првооптужени да износите своју одбрану. И не само ви. Друштво ће вам правити та комплетна фукарска номенклатура која је од издаје и велеиздаје направила национални програм и организован систем пљачке народа и државе.

У то име ЖИВЕЛА СРБИЈА!!!

Милинко Милинчић, Србија данас