Издвајамо Србија

ДЕВОЈКА ЗБОГ КОЈЕ ЈЕ ИЗБИЛА ТУЧА НА ЗАКИНТОСУ: „Сликала сам се са црнцем, а онда је Србин пришао…“

Хостеса тврди да су је Срби упитали зашто се „поред толико Срба она фотографише са црнцем“!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Грчки портал „Оладека“ успео је да дође до хостесе из клуба, девојке српског порекла, која је највероватније разлог за покретање стравичне туче на Закинтосу у којој је живот изгубио амерички туриста Бакари Хендерсон. Девојка је, ни крива ни дужна, упетљана у цео инцидент.

Име девојке није откривено, али је она према писању „Оладеке“ изјавила да су јој момци из Србије пришли и питали је „зашто се поред толико Срба она фотографише са црнцем“. Тада је почео пакао.

Туча на Закинтосу није почела због селфија

Један од момака из Србије је ударио Бакарија, након чега му је овај разбио флашу у главу.

– Отишла сам са троје Американаца. После пет минута сам се вратила и видела како на улици лежи Бакари, без свести и како му тече крв из очију. Један од Американаца је био поред њега и покушавао је да му помогне – изјавила је ова девојка.

Овако је почела туча на Закинтосу

Подсетимо, грчки лист ПротоТема је објавио и изјаву, како се наводи, „српског избацивача“, који је „прекинуо тишину и испричао шта се догодило“, а која се подудара са изјавом српске хостесе.

– Те вечери је била гужва у клубу. Хостеса, која је била српског порекла имала је слободан дан, али је дошла у клуб где се дружила са Американцима међу којима је била и жртва. Причала је са њима, шалила се и добро забављала. У клубу је у том тренутку било и пуно Срба, од којих је један пришао девојци и рекао ‘Зашто се дружиш са Американцима’, претећим тоном. Американац је вербално одреаговао, а Србин му је задао ударац у лице. Онда је Американац узео флашу и ударио Србина у главу. Тада је све почело. Девојка је почела да их раздваја, а жртва је грешком ударила девојку лактом и њој је почела да цури крв. Дошла је да ми тражи помоћ и ја сам улетео да их раздвајам. Почеле су да лете пепељаре, а Американац је изашао из локала и почео да трчи, а за њим су кренули момци из српске екипе, ја и грчки бармен. Сећам се да сам га ударио једном песницом у лице и два-три пута по телу, али не по глави. Kада сам ја отишао, маса Срба је немилосрдно наставила да га туче по целој глави и телу – рекао је српски избацивач за сајт прототхема.гр, преноси Телеграф.

Подсетимо, двојица Срба пуштена су да се бране са слободе и они су се вратили за Београд.

 

Извор: Alo.rs