Издвајамо Свет

ДРЕВНО ПРОРОЧАНСТВО: Једну земљу у Европи сви ће покушати да униште, али она ће преживети и постати Божји храм!

Невероватно пророчанство непознатог немачког свештеника из 17. века говори о земљи која ће доживети и преживети два страшна рата, као и о последњим временима! Пророчанство је објављено у књизи „Тајне пророка“ и описује 21. век као најизопаченији од свих, али говори и о земљи на југу Европе која ће у последња времена бити храм Божји.

„У већини земаља деца ће се подићи против својих родитеља, грађани против власти, верници против Бога, читаво човечанство бориће се се против поретка. Избиће велики рат, у ком ће смртоносно оружје падати с неба на начин који још није виђен. Доћи ће до привременог застоја, а затим до још жешћег наставка тог рата када ће се читав свет преокренути наглавачке. Доћи ће до великих новчаних сломова и до уништавања добара. Људи ће бити као без разума и с мало поштовања чак и према најближима“, наводи се у пророчанству.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Отровна испарења убијаће људе

„Отровна испарења и зраци који пале јаче од Сунца, небом ће летети лађе пуне страшних бомби и стрела. Убитачне летеће звезде и сумпорна ватра уништиће многе градове“ – ово је прилагођени опис оружја која ће се користити.

У пророчанству се наводи да је 21. век најизопаченији од свих „због тога што ће људи који су се издигли изнад осталих мислити да су богови, али народ ће се дићи против њих у свим земљама”.

Најзначајнији део пророчанства односи се на земљу на југу Европе која ће бити важна у „последња времена“.

Убитачне летеће звезде уништиће многе градове

„Једну сјајну земљу која се налази или на југу Европе или на Блиском истоку многи ће покушати да униште. Та земља биће пред крај времена једна од најважнијих и преко ње ће се ломити многа копља. Због те земље многи ће народи ратовати, а народ који је насељава биће у неколико наврата пред потпуним уништењем. Створиће се из једног страшног рата, а поново ће се родити после још већег рата. Кад прође тај рат из ког ће се та земља наново родити, водиће је један краљ, који ће прво бити најомраженији човек, а после ће га сви толико волети да ће му се, кад умре, сви поклонити. Ту земљу многи неће волети јер се зна да је Бог у њој створио Адама и ту је, у давна времена, био Рајски врт. Сотона ће покушати да ту земљу уништи на више начина. Увек ће користити злато. Људи су тамо јако похлепни и због злата биће много крви проливено. У тој земљи већ су се догодила два највећа рата у давној прошлости и оба су ти људи преживели. Богородица ће покушати да упозори људе на ово, али нико неће слушати“, наводи се у пророчанству.

 

Извор: Курир.рс / Дневно.хр