Издвајамо Спорт

ЗА ЗВЕЗДУ ПРЕЛАЗНИ РОК ЈОШ НИЈЕ ЗАВРШЕН: На Маракану стиже појачање из Примере!

Звездан Терзић наводно већ контактирао Крстичићеве заступнике у намери да „опипа пулс“ и упозна се са ситуацијом у којој је некадашњи играч ОФК Београда, Сампдорије и Болоње.

За Црвену звезду прелазни рок још увек није завршен.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Чека се расплет у квалификацијама за Лигу Европе и реванш плеј-офа са Краснодаром чији ће епилог у доброј мери усмерити даљу трансфер политику клуба.

Зна се да црвено-бели имају понуду за Боаћија из Немачке, озбиљан новац је у питању (у распону од шест до осам милиона евра), али Београђани неће имати потребу да продају сјајног Ганијца уколико се пласирају у групну фазу која са собом носи солидну финансијску ињекцију.

У том случају, останци најбољих играча су логична опција, али су спремна и појачања.

Како смо сазнали, Звезда је „бацила око“ на интернационалца Ненада Крстичића (27) који тражи излаз из Алавеса где не рачунају на њега (није га било ни у протоколу на премијери), а на „Маракани“ са пажњом прате ситуацију и спремни су да реагују.

Наводно је директор клуба са „Маракане“ Звездан Терзић већ контактирао Крстичићеве заступнике у намери да „опипа пулс“ и упозна се са ситуацијом у којој је некадашњи играч ОФК Београда, Сампдорије и Болоње.

Крстичић би са својим солидним и скоро деценијским интернационалним искуством (од 2008. ван Србије) био идеалан додатак у вези екипе Владана Милојевића где се, за сада, и даље „тражи“ Бразилац Рикардињо уместо кога би српски фудбалер могао да „ускочи“ и унапреди игру.

Ипак, за реализацију трансфера биће потребно да се испуне многи предуслови, пре свега да Звезда уђе у групну фазу Лиге Европе, потом и да играч да свој пристанак повратку у српски фудбал.

Погледајте његове мајсторије из периода када је наступао у италијанској лиги

https://youtu.be/0NkanWVijmQ

 

Извор: М.Б / Телеграф.рс / Србија јавља