Спорт

УЕФА ПОСЛАЛА ИНСПЕКТОРА НА МАРАКАНУ: Он већ зна где ће се играти утакимица Звезда – Краснодар

Шкотланђанин, којег је Европска фудбалска федерација (УЕФА) послала у инспекцију стадиона „Рајко Митић“, још прошлог четвртка је дао зелено светло за одигравање утакмице против Краснодара

Радници задужени за одржавање травнате подлоге на највећем српском стадиону чине све како би терен био у што бољем издању у четвртак увече када играчи два тима изађу на терен

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Челници руског представника у квалификацијама за Лигу Европе упутили су у УЕФА жалбу на стање терена на Звездином стадиону, због чега су и званично затражили суспензију „Маракане“ за реванш меч плеј-офа за улазак у Лигу Европе.

Потенцијално велики проблем за црвено-беле, ипак, би требало да буде избегнут. Супервизор из УЕФА је посетио највећи српски стадион још прошлог четвртка, када је дао зелено светло за одигравање утакмице и Звездиним челницима проследио још нека упутства око организације меча.

Да се људима у Ниону, такође, не допада жеља руководства Краснодара показује и податак да је Шкот, који је у Београду био прошлог четвртка, поново дошао Звезди у посету и активно се укључио у санацију травнате подлоге на „Маракани“.

Ипак, коначну реч о стању терена и одигравању утакмице на стадиону Црвене звезде даће делегат у договору са главним судијом утакмице Немцем Тобијасом Штилером, који тек треба да допутују у Београд.

Поред санације терена, у Љутице Богдана се баве и прилазима стадиону, па се тако код северне трибине постављају панели изнад простора где ће се радити дворана. Ти послови требало би да буду завршени до краја дана.

 

 

Извор: Srbija Danas