Издвајамо Србија

ШОКАНТАН ПРЕОКРЕТ! НАЈБОЉИ ДРУГ У СУЗАМА: Драгана се није убила, ЖЕЉКО ЈУ ЈЕ ПОВУКАО ПОД ВОЗ?!

Вест да су момак и девојка 20 минута после поноћи скочили под воз у месту Стража код Лознице, одјекнула је Србијом као метак

Првобитно се појавила информација да је пар скочио заједно на шине, а онда је теретни воз на прузи Рума-Брасина усмртио Драгану Васић (25) из Страже, а Жељка Лазаревића (24) из Новог Села тешко повредио, док је девојчица К. М. (16) задобила лакше повреде.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међутим, постоје индиције да се није све тако десило, о чему је за Телеграф.рс причао и Драганин близак пријатељ, грцајући у сузама.

Драганин близак пријатељ, који је несрећну девојку цео живот познавао, каже за Телеграф.рс да су њих двоје заједно одрасли и да су били јако добри пријатељи. Драгана је са Жељком била две године у вези, и он је знао за то. Стално су се мирили и свађали, па ју је саветовао да га остави.

Он нам је испричао да се Драгана и Жељко сасвим сигурно нису држали за руке и отишли заједно у смрт, већ да је чуо страшну верзију несреће од очевидаца:
– Драгана ми је синоћ писала на Фејсбуку, али ја нисам видео поруку на време. Када сам хтео да јој одговорим, већ је отишла са Жељком да се види.

– Са њима је била и њена нећака (16), ћерка њене сестре. Отишли су на банкину код пруге, било је тамо велико друштво. Зезали су се, причали, пили… У једном тренутку Драгана и Жељко почели су да се свађају. Девојчица је све време била поред њих – почео је за Телеграф.рс своју причу овај младић.

Како каже, испричали су му језиву верзију приче.

Попили су, па се посвађали

– Они су се посвађали, а Жељко је почео да се дере како неће без ње ни да живи. Кажу да је стајао насред пруге, да није хтео да се помери. Да га је она са сестричином молила да се смири, да сиђе одатле, да дође да разговарају. Дрекнуо је „Кад гинем ја, бар да погинемо заједно“ – није хтео да је пусти, и одвео ју је у смрт. Он се извукао – прича кроз сузе овај младић.
Не жели, каже, да оптужује било кога за било шта, али ово је верзија приче коју су му пренели очевици, како тврди, као и машиновођа, који је одмах позвао полицију и испричао шта се десило.
Иначе, Драгана и Жељко били су у вези пуне две године, која се често прекидала због непрестаних свађа и размирица.

– Говорио сам јој да га остави, да јој не треба, шта има да се мири са њим. Очигледно није могла, не знам. Сада када су се последњи пут помирили, она ми није ни рекла – кроз сузе говори Драганин пријатељ.
Како каже, не може да дође себи од тога што је чуо. Не може да се помири са језивом трагедијом.

– Био сам у граду, и у таксију сам рано јутрос чуо шта је било када сам се враћао кући. Буквално нисам могао да поверујем. Ишао сам код њених, људи су неми, нико не може да дође себи. Не могу да будем сигуран да је све што сам чуо сто посто тачно, али Драгана се није убила, гарантујем! – говори потресени младић.

Кажу да је машиновођа видео како се младић и девојка „гурају“ и покушао да закочи, али то није било могуће, неутешно прича овај младић.

– Драгана никада мрава не би згазила. Била је предивна, весела девојка. Нема шансе да се убила, никада то не би урадила. Он ју је одвео у смрт, а да ли је то убиство, или је хтео обома да пресуди, ја не могу да знам, нисам био тамо. Али не могу да верујем. Били смо као нокат и месо, одрастали смо заједно, она ми је била један од највернијих пријатеља – завршава кроз јецаје Драганин пријатељ.

Девојчицу (16) је воз ударио у главу са стране док је пролазио, јер је она вриштала и говорила им да се склоне јер иде воз. Прошла је са неколико фластера на лицу, кажу да није ништа страшно.

Жељко је у тешком стању на интензивној нези у Лозници и боре се за његов живот.

 

Фото: pixabay.com / фејсбук принтскрин

Извор: Телеграф.рс / Информер.рс