Издвајамо Србија

ЈЕЗИВЕ ТВРДЊЕ ПУКОВНИКА НИКИЋА: Ако би Вучић признао Косово, у Србији би избио грађански рат! (ВИДЕО)

Гост емисије „Интервју“ био је пуковник Славко Никић, бивши обавештајац српске полиције и активни учесник рата на Космету.

Господин Никић тврди да је Александар Вучић урадио одличне припреме да може самостално да одлучује о земљи која није његова, да је најдуже боравио на Косову када је у Гњилану обилазио Војислава Шешеља и Томислава Николића у затвору и да не познаје Космет довољно добро као што прича.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лепо је чути да ће север Косова, односно Косовске Митровице да се брани по сваку цену, али шта ћемо са Грачаницом, Метохијом, шта ћемо са Новим Брдом, Сливовом, Вучић треба да зна да је обмануо народ причајући да познаје КиМ, јер не познаје ни Косово, нити народ на Косову, каже пуковник Никић.

Гледао сам ону тужну емисију на Пинку, где Александар Вучић аксентује Маљишево на исти начин као Шиптари, ја то знам, јер одлично говорим шиптарски језик, што Вучић може да провери и пита оне који су га спремали за брифинг, Маљишев је шиптарска реч, тврди господин Никић.

Вучић је рекао да Срби одлично знају шта је Маљишев, али то није тако, Срби знају шта је Малишево, ја сам тамо много пута био гост и са Србима сам причао о Малишеву а са Шиптарима о Маљишеву, то што је он хтео да каже како је за Малишево у будућности обезбеђен шиптарски назив је његов проблем, али то што је обећао оно што не може да да, о томе треба озбиљно да размисли, наводи бивши српски обавештајац.

Говорим у своје име, али и у име свих ратних ветерана који су ми се заклели, да не желе да живе дуже од Косова и Метохије у саставу Србије, то су моји Срби са Косова и има нас довољно да уплашимо и нашег великог владара Александра Вучића, нећемо правити никакве скандале како би нас уз помоћ медија осудио као терористе, нећемо се убити јер не желимо да брукамо своје породице, али му сигурно нећемо опростити, јер онога тренутка кад Косово престане да буде део Србије, престаје и наш живот, а престаће кад КиМ буде избачено из Устава Србије, каже пуковник Никић.

Ако је Вучића неко из БИА обавестио да ми нећемо реаговати, ја га обавештавам да га је тај официр слагао, јер ја сам први изговорио реченицу „да не желим да живим дуже од Косова и Метохије у саставу Србије“ а да ли ће ме следити 1.000, 2.000 или 50.000 Срба, то ћемо видети, али обећавам да ћемо одбранити Косово, каже господин Никић.

Ја сам са својим саборцима са Косова ишао преко Дрине да браним његов родни крај, ми нисмо лобирали за Муслимане и Хрвате зарад неког мира, а он хоће да поклони мој родни крај, е па неће моћи, џаба му онолика гордост, гордост је увертира за пропаст. Сећам се речи нашег блаженопочившег патријарха Павла кад хоће на нешто да нас упозори „немојте да се осилите“ а Александар Вучић се осилио и жалим га због тога, каже он.

Желим да поднесем рапорт Србима на Косову, можда после овог и не будем жив, дуго сам пријатељ са Јеленом Гусковом, разговарали смо доста о ситуацији на Косову и Балкану, она је чист пријатељ Срба, у чланку који је објавила прошле године она наводи да Србима прети исламска агресија а то значи да нас Јелена моли, самим тим и велика Русија да престанемо шуровати са непријатељима, док Вучићеву владу подржавају све оне државе које су признале КиМ, које су нас прве бомбардовале, данас подржавају Вучића и ту нема ништа зачуђујуће. Борис Тадић је истопио тенкове, топове, ракетне системе, сво оружје које сада просимо по свету и за то му треба судити, а Вучић топи Србију, оружје је истопљено у Смедереву а Србија се топи на Косову. Зар у Србији не постоји један частан официр, којем је драже Косово од плате, чина или стана, да каже не може, без обзира што Вучић каже цитирам га „да Срби нису спремни на решавање косовског питања, он је одлучио да га реши“, наводи пуковник Никић.

Нису злонамерни ни Душан Ковачевић ни Костић, ако Ковачевић каже да Србија више нема људства за ратове, тачније седми рат, он то каже јер није анализирао ситуацију, већ као интелектуалац жели да се додвори владару, јер ако би Вучић признао Косово, имали би смо велике жртве на две стране у Србији а на обе би били Срби, а ако се одлучи да бранимо КиМ, жртва би било само на једној, шиптарској страни, они Косово осећају као кад лижете сладолед преко стакла у посластичарници, лижете а ништа не осећате, тако и они воле КиМ,  и то су издајничке изјаве, каже бивши српски обавештајац.

Пуковник Никић тврди да Војводина само чека да Србија призна једну покрајину, да подигне руку и каже ми смо следећи а онда и Санџак.

Препоручујемо Вам да погледате цео интервју и сазнате више о бројним занимљивим темама.

 

Извор: Србија јавља