Издвајамо Свет

АНТИХРИСТ У АМЕРИЦИ, УВОДЕ ЖИГ ЗВЕРИ: Почело масовно чиповање људи у САД, ево како су смислили да уведу болесни закон!

Микрочип Фото: Јутјуб

Компанија која држи ланац супермаркета у Америци ” Три скваре маркет” одржали су “забаву” за своје запослене на којој су исти били приморани да прихвате чип у своју руку

Ово је ту компанију начинило првом у Америци која се одлучила за овакав потез, драстично поделивши мишљења у Америци.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Можда ће ово звучати као Орвелијанска ноћна мора, али већ годинама постоји технологија за имплантацију РФИД чипова у људска бића и праћење сваког њиховог покрета.

РФИД значи Идентификација путем радио фреквенције, и користи електромагнетна поља за аутоматско идентификовање и праћење ознаке прикачене на објекте, укључујући и уграђени чип.

Све већи број теорија завера тврди да ћемо ускоро сви бити чиповани кроз програме вакцинације при рођењу или бити приморани да имамо бесконтни чип уместо новца.

Као и код свих завера, постоје варијације на ову теорију и оне се разликују у крајности.

На самом врху је тврдња да ће светске владе постепено угасити готовину тако да ће једини начин на који можете купити било шта бити са уграђеним чипом који се може користити као идентификациона картица и надзор.

Следећа је теорија да ће чипови бити тајно имплантирани деци и понеким одраслим особама кроз програме вакцинације.

Најекстремнија тврдња је у вези са верским теоријама завере.

Они кажу да ће имплантирани РФИД чип бити Жиг звери као што је наведено у Књизи Откровења.

Опет, сви људи ће бити приморани да узму чип, тако да они на власти могу да знају сваки детаљ о нама и прате сваки наш корак.

Према теорији жига звери, Илуминати (или Нови светски поредак) планирају све да нас чипују.

То је зато што је Сотона тај који води Нови светски поредак, а он се враћа се на Земљу и овако ће нас све контролисати.

Теорија је сумирана на сајту ноwтхеендбегинс.цом.

У чланку о завери пише: „Оно што је представљено на овој страници није фантазија или наша идеја нечега што се може дестити у блиској будућности.

Свака ставка овде ће вам рећи о напретку у технологији која или већ постоји или је у завршним фазама развоја и ускоро ће бити пуштена.

Свака ставка овде ће вам показати не само план, већ и стваран алат који Нови светски поредак користи да вас прати баш сада у овом тренутку и да вас контролише“.

Наводи се да би то био светски систем који прикупља информације и повезује их са личним подацима свих врста.

Додаје се: „Ово ће кулминирати у чипу, уграђеном у вашем телу, који ће вас лично повезати са системом.

Данас видите да се информације већ прикупљају када користите кредитне картице, картице лојалности у супермаркетима, ваш аутомобил има компјутерске чипове који му омогућавају да функционише – све је под контролом чипа који храни информацијама различите базе података широм света. Чак је и сам интернет део овог система.

Постали смо светска, повезана заједница, чији се сваки покрет прати и складишти.

За сада је све добровољно и Нови светски поредак мора да одговори прављењем сјајних уређаја да нас намами да желимо да будемо праћени – иПхоне, паметни телефони, РФИД чипови – али долази дан када ћете бити приморани да имате чип у свом телу.

Када тај дан дође, знаћете ко је Антихрист зато што ће он владати целим светом.

Прихватање тог чипа ће значити да стајете на страну Антихриста, против Бога“.

Дакле, шта је реалност?

Научници су експериментисали са РФИД имплантима неколико година.

Године 1998. британски научник Кевин Варвик је имао имплант за отварање врата и паљење светла, који је уклоњен девет дана касније.

До марта 2009. године, британски научник Марк Гасон је имао напредну стаклену капсулу РФИД уређаја хируршки имплантирану у левој руци.

Његов имплант је инфициран са компјутерским вирусом, а он га користи да инфицира друге рачунаре.

Постоје импланти који се користе за лоцирање несталих љубимаца, а било је много дебата о важности за њихово коришћење за налажење несталих особа или бегунаца, али са тим долази и забринутост због приватности и репресије.

Ту је такође и прича о складиштењу медицинске документације људи на имплант, у случају да се налазе у несвести или им је лоше, или да се користе уместо телефона или плаћање бесконтактне картице, или за безбедност, тако да би само неки људи са чиповима могли да удју у зграду.

Али, ризик од рака је такође идентификован са чиповима тако да нема отворених планова да се пусти у систем.

Сајт за раскринкавање, тхатснонсенсе.цом, одбацио је све теорије завере око РФИД чипова.

На сајту се наводи да круже гласине на мрежи да ће сви амерички грађани бити чиповани са РФИД до 2017. године и да је то потврђено од стране НБЦ вести.

Наводи се: „Теорија да америчка влада активно тражи да се Американцима угради РФИД чип за праћење како би контролисала становништво је завера која је неоснована и за коју не постоји никакав доказ.

 

Извор: РТ / Ослобођење / ББН