Србија

ЧЕДА: Неће Јанковић да ми каже с ким ћу да причам – ДОК СУ МЕНЕ ТУКЛИ, ОН ЈЕ БИО СИГУРАН КОД СЛОБЕ У ВЛАСТИ!

Лидер Либерално демократске партије Чедомир Јовановић изјавио је да је он увек разговарао и да ће увек бити за разговор, да је договор око Косова и потребан и могућ, али да му није потребан алиби коалиције ни мишљење Саше Јанковића

 Србија је једина земија у Европи у којој не смемо да разговарамо једни са другима, због тога што је Јанковић, арогантан као Коштуница, одлучио да је нормално пуцати са Вучићевим министрима, али је издаја разговарати – рекао је Јовановић у изјави за јавност.

Он је рекао да и је Саша Јанковић, за кога каже да је чиновник сваке власти, последњи човек на планети чије га мишљење обавезује.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Додао је и да је иронија што су највећи противници разговора Борис Тадић који је, како каже, створио СНС, Вук Јеремић који није излазио из Вучићевог кабинета и Јанковић, за кога сматра да је постао опозиција тек када му је Вучић ускратио подршку за трећи мандат.

– Док сам ја, и многи попут мене, брисао сузавац, а кичма нам пуцала под пендрецима, Јанковић се није бавио српском опозицијом из сигурности Милошевићеве власти – рекао је Јовановић додајући да то није чинио ни у првој години Вучићеве власти.
– Договор око Косова је потребан и могућ, бар толико дугујемо нашој деци. А алиби коалиције није потребан никоме, па ни мени – закључио је Јовановић.

Извор: Tanjug