Спорт

Делије, десило се нешто много боље од било ког трансфера! Коначно можете да одахнете!

Фантастичне вести стижу са Маракане! Гелор Канга је због фантастичне партије којом је одвео Црвену звезду у Лигу Европе добио и нови, побољшани уговор!

Габонац има уговор са клубом са „Маракане“ до краја јуна 2018. године. Међутим, он је после победе над Краснодаром поручио да жели већа примања од 420.000 годишње да би остао у Звезди.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мркела је обећао да ће покушати да пронађе решење које ће задовољити обе стране.

– Веома бих волео да Канга остане. Реч је о врло квалитетном играчу, који много значи тиму. Наравно, доста тога зависи и од његових финансијских амбиција. Договор је био да прођу жреб и дерби, па да причамо на миру. Волео бих да нађемо решење. Ја се стварно надам да хоћемо, јер бих га задржао на дужи период – рекао је Мркела за Информер.

Канга је у четвртак увече дао спектакуларан гол Краснодару (2:1), којим је практично увео Звезду у групну фазу Лиге Европе. С обзиром на то да никад није играо у групи неког европског такмичења, јасан је и његов мотив да продужи сарадњу са садашњим клубом.

– Зна се моја ситуација. Волео бих да останем јер никад нисам играо у Лиги шампиона или Лиги Европе. Само, морамо да попричамо о висини уговора. Много сам срећан, јако смо желели да уђемо у Лигу Европе – рекао је Канга

 

 

Извор: Espreso.rs