Издвајамо Спорт

КРКИЋ БРУТАЛНО ОТКАЧИО ПАРТИЗАН: У Србији могу да играм само за ЗВЕЗДУ! (ВИДЕО)

Спортски директор Партизана Ивица Илиев најавио је бомбе у смирај прелазног рока, а нејвећа међу њима могао би да буде Бојан Кркић!

Бојан Кркић (Фото: Јутјуб)

Фудбалер који је пре неколико година био највећа нада Барселоне, већ неколико година лута Европом и не може да пронађе клуб у којем би се смирио. Каријера му је у силазној путању сезонама уназад, а пошто има већ 26 година, никако се не може рећи да је млад и преспективан као некада.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Партизан је контактирао породицу Кркић преко менаџера Зорана Стојадиновића са којим имају сјајне односе. Некадашњи директор Црвене звезде спојио је Илиева са Кркићем старијим, причало се о могућем трансферу, али је према нашим сазнањима трансфер прилично далеко.

Први и најјачи разлог по којем навијачи Партизана не би требало да падају у еуфорију је што Бојан Кркић сматра да евентуални одлазак у Србију не би био добар за његову каријеру.

Други разлог, који такође не треба заборавити је да је Бојан Кркић старији навијач Црвене звезде и да је пре неколико месеци дао реч свом пријатељу из ОФК Београда Звездану Терзићу да ће његов син, ако одлучи да долази у Србију играти само за Црвену звезду. Уз то, фудбалеру који је навикао на конфор и модерне стадионе, не гура се лопта по блату на теренима широм Србије.

Међутим, Ивица Илиев је упоран, успоставио је конаткт са Кркићем старијим и жели по сваку цену да заврши трансфер, а долазак Бојана у Хумску био би раван сензацији.

Погледајте његове мајсторије у дресу Стоук Ситија

 

Извор: nezavisnimediji.com / Србија јавља