Регион Србија

МАЛАГУРСКИ: Исламисти се враћају – циљ им је да побију што више Срба и Хрвата

Исламска држава, ДАЕШ, ИСИС, ИСИЛ, организација која има више назива него репер Шон Комбс. Њима се слободно може поставити питање:

Како се зовеш сада? Озбиљно… Јеси ли Шон, Диди, Деди, Пафи? Углавном се осећам као Паф.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Баш си опасан, Паф. Него, кад чујемо за поменуту терористичку групацију, обично њихове борце замишљамо као житеље Блиског истока, али више од 300 бораца су, веровали или не, Бошњаци, и њихов удео међу страним борцима у ИСИС-у, у односу на укупну популацију тог народа, највећи је у Европи. Ти борци редовно позивају и остале грађане Босне и Херцеговине да им се придруже.

Значи ово није само позив упућен за браћу. Такође и за сестре.

Родна равноправност, извини… Чак се и ИСИС тога придржава.

Овамо има и неожењене браће.

Па нуде ли они џихад или услуге упознавања? Добро, ’ајде, и терористима треба мало романтике, не?

Овамо има и браће који хоће друге жене, више жена, значи.

Каква романтика: „Дођите да гинете за џихад као нечија пета жена!“ Па о таквој прилици жене могу само да сањају. Него, како изгледају ти заводници?

Борба, наша Босно, није престала. Борба, наша Босно, није престала.

Да човек преиспита народну мудрост: „Ко пева, зло не мисли“, јер ова групица има и те како зле мисли и поруке о томе како бити терориста и у Босни.

Па борите се тамо. Борите се против њих. Ако можете, постављајте им експлозиве испод аута, у њиховим кућама, свима њима. Ако можете, узмите отров неки, ставите им у пиће, у јело.

Језиво. Као одговор на претње, на десетине екстремиста је ухапшено у Босни и Херцеговини, под оптужбама да финансирају и подстичу џихад. Међу њима је Билал Боснић, неформални вођа вехабија у БиХ, који је касније осуђен на 7 година затвора. До бошњачких џихадиста на Блиском истоку ће мало теже доћи… Или можда неће?

Јер ће, иншалах, муџахеди доћи до Босне и Херцеговине и онога ко се не покаје чека наранџасти комбинезон, којих имамо на претек.

О, наранџасти комбинезони су сада модни хит! А, он мисли на ове комбинезоне. После којих… да, лети глава.

Отворено претећи Србима и Хрватима, исламисти наглашавају да нису заборавили ратна страдања Муслимана. „Не, о Срби кафири, нисмо вас заборавили. Ми са вама имамо јако дуг нерешен рачун, који ћете платити својом крвљу. А што се тиче Хрвата кафира, ви се исто тако налазите у нашем сећању. Ваша крв је такође дозвољена код нас. Нисмо заборавили ваше убијање, злостављање и проливање крви по Босни.“

Ето, Босна, која је током рата увозила џихадисте, сад их извози. Само је питање — шта ћемо сви ми кад се они врате?

 

 

Извор: rs.sputniknews.com