Издвајамо

ПРЕОКРЕТ! СВЕДОЦИ ЛАГАЛИ ПОЛИЦИЈУ: Србин убијен у Бечу НИЈЕ добацивао девојкама! Ево шта је повод

Гавриловић није убијен јер је добацивао девојкама, повод је велика мржња Албанаца према нашим људима у Бечу, прича очевидац

БЕЧ – Перица Гавриловић није убијен јер је добацивао девојкама, повод је много озбиљнији, а то је вишегодишња нетрпељивост Албанаца према нашим људима у Бечу.

Овим речима започео је разговор за Курир један од очевидаца убиства у ноћи између петка и суботе, када је Албанац ножем избо Гавриловића и његовог пријатеља. Србин је убрзо након напада преминуо, док је његов друг ван животне опасности.

Наш саговорник додаје да је био сведок крвавог обрачуна.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лагале полицију

– Видео сам кошкање на улици, али нисам знао о коме је реч, нити да нападач има нож. Туча и свађа у овој улици има скоро свако вече, те ми није било чудно. Мало касније сам приметио да Албанац скаче на Перицу и убада га ножем у груди. Биле су ту две девојке, међу њима је била плавуша обучена у бело. Двојица нападача убрзо су побегла, док су Перица и његов пријатељ остали да леже на асфалту – прича очевидац.

Он објашњава да су убрзо изашли и конобари из Гавриловићевог кафића и да су звали полицију

– Пришао сам Перици, био је сав крвав, није ни реч могао да каже. Покушавали смо да разговарамо с њим, али он је само једном уздахнуо и мислим да је већ тада био мртав. Касније сам чуо од жене, која је такође све видела с прозора, да је чула једну од девојака како након напада виче Албанцима да беже. Њих две су лагале полицију да не познају нападаче, али сам чуо да су све касније признале и да напад није имао везе с добацивањем – прича саговорник Курира.

Није прво убиство

Према његовим речима, у улици где се убиство догодило локале имају искључиво Срби и Хрвати

 Тако је годинама уназад, Албанци заједно са Чеченима долазе и уцењују српске власнике локала. Траже да за њих продају дрогу, што наши људи одбијају, у том случају узимају рекет. Полиција их не дира, тако да смо потпуно незаштићени. Ово, нажалост, није прво убиство. За Ускрс је убијен брат једног од наших власника локала. Константно изазивају туче, а полиција, када треба да дође, као у филмовима стигне када је већ све готово – тврди наш саговорник.

Гавриловић је иза себе оставио ћеркицу и биће сахрањен у родном месту код Беле Цркве.

Фото: Facebook
Извор: Kurir.rs