Издвајамо Србија

ЗОРАНОВ ОТАЦ МОЗАК УБИСТВА: Владимир Марјановић држао под контролом истрагу, ПОМОГАО СИНУ ДА ПРЕВАРИ ПОЛИГРАФ?!

Владимир Марјановић (Фото: Јутјуб)

После хапшења Зорана Марјановића, који је тренутно једини осумњичен за убиство супруге Јелене 2. априла прошле године у Борчи, фокус полицијске истраге преусмерен је на његовог оца Владимира, за којег надлежни верују да има „дебеле“ везе са злочином!

Фото: Јутјуб

Посебно је сумњива његова претерана брига за сина, а постоје индиције и да је управо он помогао Зорану да „превари“ полиграфско тестирање.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како сазнајемо од извора блиских истрази, постоје сумње да је управо Владимир, када је његов син први пут ухапшен, „контролисао“ сина и истрагу. Такође, постоје индиције да је, пре неколико дана, када је полиција поново закуцала на врата куће Марјановића у Борчи, Владимир био тај који је брзо реаговао.

– Пре него што је Зоран одведен у полицију, сумњајући да опет иде на полиграф, Владимир је успео да му кришом у уста стави таблету за смирење, као што је то учинио на претходним тестирањима – рекао нам је извор близак истрази.

Фото: Јутјуб

– Тако је планирао да смири сина и помогне му да опет превари машину. Десило се да Зоран овог пута није ишао на полиграфско испитивање, него право код тужиоца.

Према незваничним информацијама, инспектори проверавају све изјаве које је Владимир давао у медијима и полицији и траже контрадикторности, које би им дале нови траг у истрази. У време када је пронађено Јеленино беживотно тело, па све доскора, Владимир се упорно трудио да има и солидну комуникацију са медијима, у којима је причао све најлепше о својој убијеној снаји, увек провлачећи тезу да породица, а пре свега Зоран, „много трпи и пати“.

– Син ме је позвао и рекао: „Нестала Јеца“ – причао је у априлу 2016. Владимир Марјановић, који је чекао новинаре на прагу породичне куће: Нисмо знали процедуру, почели смо да је тражимо. Мислили смо да се негде онесвестила док је трчала. Требало је и да иде у набавку, купи шта је потребно и то однесе мајци. Надао сам се све време да ме вара осећај да је отета… Ко може да замисли који психопата би њу могао да повреди, убије и уништи нашу породицу!

Спавао испред станице

Од првог тренутка Владимир Марјановић се ни секунду није одвајао од свог сина Зорана – ни када је откривено да је Јелена нестала, потом да је убијена, а ни када је рађен увиђај. Није напуштао Зорана кад је полиција ушла у њихову кућу у Борчи, у априлу прошле године, и први пут га ухапсила и одвела на полиграф. Владимир није одустајао ни трен, него је одмах кренуо за сином у полицију. Ту га је чекао пуних 48 сати, колико је Зоран први пут задржан у полицијском притвору.

Зоранов отац се тада захваљивао новинарима што су се укључили у потрагу јер – „ко зна шта би било“. Данас, међутим, пошто је његов син поново „пао“ у руке полиције и када му је због утицаја на сведоке одређен притвор у Централном затвору, Владимир за њих „нема коментар“.

Верује се да је баш Владимир умешан у злочин, односно да је он помогао сину да прикрије Јеленино убиство. Зоран је, како се прича, врло нестабилна личност и највећу сигурност налази у оцу, који га је одувек штитио.

Иако се бранио тиме да није убио своју супругу и да се против њега води медијска хајка, надлежни су проценили да, док траје истрага и саслушавају се сведоци, Зорана Марјановића треба да оставе у притвору. Иначе, један од главних доказа је блато пронађено на Зорановим фармеркама, идентично као оно на коси његове убијене супруге. Посебно је сумњиво то што је Зоран упорно тврдио да никада није ногом крочио на место где је убијена Јелена.

 

Извор: Новости / Информер.рс